Kausijulkaisu aineisto-ohjeet

Kausijulkaisun 2022-2023 rakentaminen on alkanut! Tämä tarkoittaa että tarvitsemme jälleen joukkueilta seuraavat tiedot:

  • Joukkueen esittelyteksti
  • Pelaaja kokoonpano (etunimi, sukunimi allekkain)
  • Valmentajat
  • Joukkueenjohto
  • Valmentajan tai pelaajan kommentti, joukkueen slogan tai motto (vapaaehtoisia)

Joukkueiden on jälleen mahdollista tehdä varainhankintaa kausijulkaisun kautta. Kaikista sponsoreista ja mainostajista 30% tuloista joukkueelle. Aineisto-ohjeen liitetiedosto alla.

Lisäksi mikäli syntyy ideoita mitä haluaisimme kausijulkaisuun tänä vuonna mukaan niin toimistolle viestiä! :)

Aineiston deadline su 13.11.2022

KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN!

Alla esimerkkisuoritus joukkueen esittelytekstistä ja tarvittavista infoista. HUOM! Laittakaa kaikki alla olevalla järjestyksellä, jotta ei mene ylimääräistä aikaa kausijulkaisua rakentaessa. Eli oikea järjestys etunimi-sukunimi ja allekkain on tärkeää taittotyötä tehdessä.

POJAT 2007

2007 syntyneiden poikien joukkue on verraton yhdistelmä konkaripelaajia ja tuoreita kasvoja. Koriskokemuksesta riippumatta poppoo on yhtenäinen ja myöhemmin liittyneet pelaajat on otettu hienosti vastaan ja osaksi ”meidän jengiä”. Joukkueessa on iloinen yhdessä tekemisen ja kehittymisen meininki.

Loppukesästä saimme päävalmentajaksi ihanan Makken, joka onkin kiihdyttänyt poikien kehityksen aivan uusille kierroksille yhdessä tuttujen valmentajien Vesan ja Anatolin kanssa. Valmentajatriomme into, kokemus ja omistautuminen ovat vertaansa vailla.

Syyskaudella pelaamme alueen 2. ja 3. divisioonaa, joissa pojat ovat esittäneet niin upeaa joukkuepelaamista kuin vaikuttavia yksilösuorituksiakin. Peliälyä alkaa löytyä ja pystymme tekemään oikeita ratkaisuja oikeissa paikoissa. Olemme saaneet kokea lukuisten riemullisten voittojen lisäksi pari opettavaista tappiota. Keväälle on sarjapelien lisäksi suunnitteilla parikin turnausta.

Joukkueessa on loistava yhteishenki ja pojat käyvätkin seuraamassa ToPon edustusjoukkueiden otteluita usein isolla porukalla. Munkan lehtereillä ja joukkueessa on tilaa uusille pojille!

TEAM ROSTER

Pauli Aittomäki

Flip Albers

Benjamin Flinkman

Dimitrios Georgiadis

Elmeri Hanhirova

Isak Huldén

Kerkko Järvi

Ippu Kivimaa

Wasei Koichi

Noel Kokki

Saamu Kolberg

Ilmari Korki

Timur Krikun

Niilo Kymäläinen

Miki Lievonen

Ilmari Myllyluoma

Kamu Mörtenhumer

Taavi Normak

Adam Raslan

Elmeri Rautapää

Miska Räihä

Eino Salminen

Bruno Sunden


COACHES

Markus Saaristo

Vesa Aittomäki

Anatoli Krikun


STAFF

Outi Järvi

Marcus Räihä