otteluselotus Maski - MökÄ

Moi !                                                                                                                                     Maski - MökÄ  22.10.2015

Maski ei antanut voiton mahdollisuuksia Mökin Äijille

Tiivistahtinen  syyskauden alku sai jatkoa muutama viikko sitten Sundsbergissa Masalan Kisaa vastaan pelatun  iltapelin merkeissä. Varsin pimeissä ja syksyn tuulisissa olosuhteissa pelipaikan Kartanonkylän koululta onnistui löytämään 8 pelikuntoista Äijää.

Vastaan asettunut isäntäjoukkue Maski tiedettiin hyväksi joukkueeksi, joka mm. oli ottanut Eukosta selvän voiton syksyn aikaisemmassa pelissä. Tuomarikaksikko, Huusko &McBride, vastasi tällä kertaa oikeuden jakamisesta kentällä.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Ana, Calle, Pekka ja Spede

1. erän hallinta oli alkuminuuteista lähtien Maskilla. Alkuminuutit olivat Äijien kannalta synkät, sillä nopeassa tahdissa vastustaja nappasi 10-0 johdon. Varsinkin nro 18 oli kovalla pelipäällä upottaen erän loppupuolella sisään kaksi peräkkäistä kolkkia. Alun haparoinnin jälkeen oma heittopelimme nojasi jälleen kerran Äijien, Juhan ja Callen, harteille. Kyseiset herrat vastasivat MökÄn kaikista erän pisteistä. Kyyti oli kovaa erän mennessä isännille selvin numeroin 21-11.

2. erässä peli tasottui, kiitos Jomin, joka ilmestyi pelipaikalle kesken erän. Jomin nopeus ja pallon ylöstuonnit piti vastustajan puolustuksen hereillä. Hyvälle pelipäälle kuntoutuneelle Pekalle kirjattiin onnistunut kakkonen. Maski pääsi rankaisemaan kaaren takaa kahdella ottelun kymmenestä kolkista. Erä Maskille 16-11. Puoliajalle siirryttiin 3 pinnan tappioasemassa tilanteessa 37-22.

3. erässä Vellu nousi vahvasti näkyviin kahden onnistuneen kolkin ja kakkosen johdosta. Hyökkäyspäässä Äijää säesti hyvin Jomi, Calle ja Spede. Puolustuksessa puolestaan raakaa työtä tekivät Ana, Juha ja Kouvo. Hyvä erä MökÄlle 22-16 korieron ollessa kotijoukkueelle 9 pinnaa tilanteessa 53-44.

4 erässä Äijien paukut olivat huvenneet vauhdikkaan ottelun ja erityisesti 3. erän hyvän taistelun seurauksena. MökÄn osalta peli päättyi kahteen onnistuneeseen kolkkiin, muutoin ei mainittavia historian kirjoihin yltäviä suorituksia. Erä Maskille selvin numeroin 18-10 ja koko ottelu 71-54.

Pelin jälkeen pukukoppiin ja suihkuun. Nopean vaatteiden vaihdon jälkeen Äijät suuntasivat kotimatkalle sysipimeään yöhön…

Huomioita pelistä: Jomi vauhdissa / 3. erän hyvä tsemppi / Äijien tappioputki sai jatkoa

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru -/4, Esa -/1, Vellu 8/2, Juha 4/2, Jomi 14/-, Ana -/3, Calle 22/-, Pekka 4/1, Spede 2/-