7.2.2023

12 Äijää lay-up jonossa tiistai-illan trillerissä

Kokeneet ketut veivät avausviisikon paikat samalla kun  sähköinen eSco-järjestelmä failasi toimitsijapöydän. Onneksi vastustajan pelikassista löytyi analoginen vanhan liiton pöytäkirja ja peli saatiin käyntiin 10 minuuttia myöhässä.

Ensimmäinen erä oltiin nukuksissa. Nuorisoketjun tultua kentälle taso laski entisestään. Sykki-71 otti pelin tiukasti komentoonsa. Äijät heitti paljon ja kaikki ohi.

2. quarter alkoi myös yskähdellen kunnes kakkosjakson erikoismies Janne heitti jälleen kolme kolkkia pohjaan. Viimeisessä vielä virhe kaupan päälle. Tätä seurasi tosin jälleen ”heat check”-kolkkiyritys joka päätyi helaksi.

Kolmannella jaksolla äijät tiivisti puolustustaan oltuaan pahimmillaan jo 17 pinnaa perässä. Joukkueen rookie Late ”Huikka” Hämäläinen joutui jo jakson puolivälissä aloittelijamaisesti suihkuun viiden virheen saattelemana. Kokeneemmilta voi kuitenkin ottaa oppia ja Kaihovaara opastikin Latea, että meillä Mökässä voi ottaa vähän iisimmin ja pelata vähän fiksummin.

Äijien kone lämpeni ja pikkuhiljaa ottelu kääntyi Munccalaisten komentoon. Etenkin Jomin ja Ökän herhiläismäinen puolustus siivittivät MökÄn myös hyökkäyspään onnistumisiin ja helpompiin koreihin.

Vielä viimeiselle jaksolle lähdettiin tasatilanteessa, mutta kovakuntoinen MökÄ klaarasi lopulta peräti kymmenen pisteen voiton kotiin.

Ansiomitalit

🥇”Captain Stubing” eli Stuba paini lähes nelkyt minsaa vastustajan 206-pitkän senaattorin kanssa väsyttäen tämän totaalisesti. Stuba pani tänään myös muutaman kerran korin alta sisään!

🥈Timppa pelasi taas tärkeät minuutit ottaen tilanteen haltuun kentän molemmissa päissä ja päättäen tuulispäänä myös nopeat hyökkäykset.

🥉Janne ”Seppä” Rauramo heitti kolkit 4/8, muiden sutiessa 3/40.

MökÄ=ToPo ja ToPo=MökÄ -> Hyvä Äijät!