otteluselostus MökÄ - LePy Balls

Ballsit odotetun vahvoja kotona MYK:ssa       MökÄ – LePy Balls  09.03.2017
Vauhdikas ja tiivis maaliskuun koriskuukausi sai jatkoa kaksi viikkoa sitten kotiluolassamme Munkassa. LePy Ballsin kanssa on väännetty tiukkoja pelejä, viimeksi kaudella 2013-2014 LePy Faijojen ollessa vastassa. Nyt eivät faijat olleet vastassa, vaan ikämiesrajaa kolkuttelevat rotevat ja urheilulliset pojat.

Äijäpäädyssä lämpöä ennen illan ottelua otti 11 pelaajan kokoonpano, kun taas LePy juoksutti kentälle 9 pelaajan vahvuisen rosterin.

Päätuomarina tällä kertaa P.Frost ja aputuomarina M. Terämaa.

Aloitusviisikko:  Kouvo, Jukka, Calle, Timo ja Ana.

1. jakso alkoi synkissä merkeissä Lepyn juostessa taululle tylyt 10-0 lukemat. Liekö Äijät olleet kohmeessa tai vähintäänkin unessa ottelun ensi minuutit. Äijätrio Ana-Vellu-Timo antoi mallia muulle joukkueelle osoittamalla taistelutahtoa etenkin levypalloissa ja miespuolustuksessa. Erä selvin lukemin LePylle 19-11.

2. jaksossa lähdettiin kuromaan vastustajan ottamaa 8 pinnan ero kiinni.  Erästä tulikin tasainen, kiitos hyvin taistelleiden Äijien ja Kipparin taktisten kuvioiden. Siirtyminen paikkapuolustukseen tiivisti tarvittavasti oman puolustuspään ja pakotti vastustajat ottamaan huonompia heittopaikkoja. Cassu viihtyi vapariviivalla 6/6 vaparilla, Vellulle ja Juhalle merkattiin kolkit ja Analle sekä Callelle kakkoset. Erä Niukasti kahdella pinnalla vastustajille 19-17. Isoa erätaukoa lähdettiin viettämään tilanteessa 38-28.

3. jaksolle, lyhyen tauon jälkeen, tulivat Leppävaaralaiset vauhdilla. MökÄn omasta pelistä puuttui Äijien vahvuus, hyvä yhteispeli. Hyvistä yksilösuorituksista voi nostaa esiin Timon kaksi onnistunutta kakkosta. Erä LePylle 20-12 ja tilanne ennen viimeistä jaksoa vieraille 58-40.

4. jaksosta muodostui ottelun tasaisin. Ana jatkoi ehkä kauden parasta peliään viimeistellen kovan jalkatyön ohella neljä pinnaa. Joukkuetta selvästi vahvistaneet Cassu ja Timo tekivät Callen ohella loput erän pisteistä. 4:s erä niukasti Ballseille 14-12 ja ottelu LePylle pistein 72-52.

Huomioita pelistä:  Huono 1. jakson alku / Taistelutrio: Ana-Vellu-Timo / Kotitappio

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru -/1, Vellu 3/1, Kouvo -/2, Jukka -/-, Juha 6/1, Ana 8/2, Calle 14/1, Tero 2/2, Timo 7/2, Cassu 12/1