otteluselostus Sraw Hats Pirates - MökÄ

Kevätkausi avattiin vieraspelillä Märskyssä

Pakilan Visa Straw Hats Pirates - MökÄ  03.02.2019

Vanhemmilla Äijillä painaessa vielä jaloissa edellisen päivän 55:n KFUM peli, pelattiin heti perään seuraavana päivänä samaisella kentällä 5-divarin viikonlopun toinen peli Pakilan Visa Straw Hats Piratesia vastaan.

Lokakuussa pelattu kotiottelu samaista joukkuetta vastaan päättyi MökÄn eduksi 25 pinnan marginaalilla, ensimmäisten kahden erän ollessa tasaista vääntöä nuoria Visalaisia vastaan.

Tuomarikaksikko Towa&Ghandour pitivät ottelun komennon tiukasti käsissään. Towa on ToPolaisille tietysti tuttu pelaamisestaan seuran miesten edustusjoukkueessa.

Aloitusviisikko:  Jukka, Ana, Calle, Pekka ja Ökä

1. jakson Äijien skooraamisen aloitti räväkästi Calle kahdella peräkkäisellä kakkosella. Myös Jerkko oli vireessä, sillä Äijän kaksi upotettua kolkkia piti vieraat räväkästi aloittaneiden junnujen kyydissä Märskyn isolla kentällä.  Erä MökÄlle pistein 16-13.

2. jakso noudatteli luonteeltaan pelin avausjaksoa, nyt Jannen noustessa esille hyvillä suorituksillaan. Kaksi kolkkia ja kakkonen olivat kova suoritus junnujen puolustaessa ja pelatessa miestä ns. iholla. Erä jälleen Äijille, nyt pistein 12-16. Lyhyelle 5 minuutin puoliajalle mentiin MökÄn johdossa tilanteessa 32-25.

3. jakso oli isäntien, sillä Straw Hats Pirates onnistui ottamaan tilan Äijiltä kentän kaikilla osa-alueilla. Edellisten lisäksi onnistujia hyökkäyspäässä merkittiin Analle ja Pekalle. Ennen erän loppua MökÄn turvalliselta tuntunut 7 pinnan johtoasema oli syöty, joten viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 43-43.

4. jaksolle MökÄ tuli kipparin koutsaamana uudella energialla. Vastuuta jaettiin laajalla rintamalla ja onnistumisia kirjattiin koko kymmenikölle. Kovalla tsempillä saatiin junnujen vauhti pois ja isännät tyytymään 7:n erässä tehtyyn pinnaan. Pistetiilastoihin joukkueesta pääsivät hyvään pelivireeseen päässyt Ana, Calle, Timo, Janne ja Jerkko. Erä Äijille 16-7 ja koko ottelu munkkalaisille pistein 59-50.

Huomioita pelistä: Vierasvoitto / Hyvä 4.erä / Calle, Janne ja Jerkko!

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 2/-, Jukka -/-, Ana 4/1, Calle 14/1, Pekka 4/-, Ökä 5/3, Paul -/1, Timo 6/-, Janne 12/3, Jerkko 12/1