otteluselostus Kukkakepit - MökÄ

Moi !                                                                                             Kukkakepit - MökÄ  05.04.2014

Kukkakepit voittivat hyvin taistelleet Äijät

Tiiviin otteluohjelman huhtikuun alun lauantai-iltapäivän matkamatsi pelattiin tutulla Vartiokylän yläasteella. Allekirjoittaneelle koulu ja liikuntasali on entuudestaan tuttu aikoinaan tehdyn peruskorjauksen tiimoilta. Kaudella 2011-2012 pelatuissa keskinäisissä peleissä Kukkakepit ottivat selvän 2-0 otteluvoiton sekä koti- että vieraspelissä.

Vartsikan punatiilisen koulurakennuksen inhimillisen kokoiselle liikuntasalille saapui paikalle Äijien yhdeksikkö Kukkekeppien kahdeksikkoa vastaan. Vastustajan pitkä pää oli huomiota herättävän kookas.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Kouvo, Juha, Calle, Pekka ja Spede

1. erään MökÄ lähti kuin varsat kevätlaitumelle. Kevyttä jalkaa riitti heittokäsien ollessa tarkkoina. Rennolla mutta määrätietoisella asenteella Äijät veivät Kukkakeppejä vauhdikkaasti kentän päästä päähän. Erässä tehdyt 5 kolkkia ja 25 pinnaa olivat tästä hyvänä osoituksena. Pistenikkareina hääri tehokkaimpana Calle ja Juha. Erä Äijille 25-16.

2. erässä vaakakuppi kallistui nopeasti isäntien eduksi. Liekö Äijillä ottelun alun vauhdinpito kostautunut tai sitten Kukkakepit yksinkertaisesti sisuuntuivat ja kovensivat peliotteitaan. Mökän erän pistesaldo jäi varsin laihaksi 10 pinnaan. Erä Kukkakepeille 17-10. MökÄn johtaessa tilanteessa 35-33 siirryttiin lyhyelle puoliaikatauolle.

3.erä oli kylmää kyytiä Äijille. Kuten monesti aikaisemminkin kauden aikana pelatuissa otteluissa MökÄn kone yski ottelun toisen puoliskon alussa. Erän 9:stä Äijien pisteestä vastasivat pääosin Ilkka, Kouvo, Karru ja Ana. Kukkakepit puolestaan vyöryttivät hyökkäyksiään 27 pinnan edestä tehden erässä 5 kolkkia. Tilanne ennen viimeistä erää selvin numeroin Kukkakepeille 60-44.

4:n erä ei muuttanut asetelmia ja voimasuhteita kentällä. Juha ja Calle tekivät kaikki erän MökÄn 16 pisteestä. Viimeinen erä Kukkakepeille 26-16 ja koko ottelu isännille selvin numeroin 86-60.