Leiri-info

Tärkeitä tietoja leiriläisille

 

Start Camp järjestetään viime vuoden tapaan Susijengin kotona, Kisakallion Urheiluopistossa. 

 

Leiri toimii joukkueiden kauden 2020-2021 aloitustapahtumana, jossa joukkueen pelaajat pääsevät monipuolisen harjoittelun lisäksi ryhmäytymään ja tutustumaan toisiinsa turvallisessa ja energisessä ympäristössä. Lisäksi leirillä juniorit pääsevät tutustumaan muiden ikäluokkien joukkueisiin sekä edustusjoukkueiden pelaajiin ja valmentajiin.

 

Leirillä harjoitellaan päivittäin koripalloa 1-3 kertaa ja lisäksi joukkueille on rakennettuna oheistoimintaa, vapaa-aikaa unohtamatta. Lauantai-iltana kaikille ryhmille on rantasauna, jossa jokaisella ryhmällä on valvojat valvomassa saunomista ja uimista.

 

Majoitus tapahtuu Kisakallion tarjoamissa tiloissa ja pääsääntöisesti juniorit majoittuvat omissa huoneissa. Jokaisessa majoituksessa omat valvojat ja "kipinävuorolaiset" pitämässä huolta lapsista. 

 

Leirin ruokailusta vastaa Kisakallion oma ruokala, jossa tarjolla aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Tarvittaessa eväitä on mahdollista ostaa Kisakallion kahvilasta.

 

Varusteiden osalta on tärkeää että lapsilla on mukana niin sisäliikuntaan kuin ulkoliikuntaan sopivat varusteet. Ulkovarusteiden osalta on hyvä olla kahdet vaatteet jos toiset esimerkiksi kastuu sateessa. Sisäpelikengät, oma pallo sekä juomapullo on tärkeä olla mukana.

 

Tarkempi informaatio leirin saapumisesta ja päättymisestä toimitetaan sähköpostitse leiriä edeltävällä viikolla jossa myös mukana muita mahdollisesti tärkeitä muutoksia leirin osalta. Leiri päättyy kaikilla ryhmillä sunnuntaina 16.8. noin klo 17:00.

 

Leirihinnat ikäluokittain:

 

2002-2010 syntyneet juniorit

Kolmipäiväinen leiri 199€

 

2011-2012 syntyneet juniorit

Kaksipäiväinen leiri 129€

 

 

Pääsette seuraamaan leirin menoa seuran Instagram-tilillä @torpanpojat1932. Leiriläisistä saatetaan lisäksi julkaista kuvia seuran nettisivuilla ja Facebookissa-tilillä. Kuvissa ei ole lapsien nimiä. Jos lastanne ei saa kuvata, ilmoita se ilmoittautumista tehdessä "Lisätietoja" kohdassa.

 

HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! Vakuutus ei sisälly leirimaksuun.