Leiri-info

Tärkeitä tietoja leiriläisille

Topo Season Start Camp 2023 leiri-info

Tervetuloa Topon kauden 2023–2024 starttileirille Kisakallion Urheiluopistolle 11.8–13.8. Leiri toimii kaikkien joukkueiden kauden 2023–2024 aloitustapahtumana. 

Saapuminen

Kaikki perjantaina saapuvat leiriläiset tapaavat klo 16.00–16.30 Kisakallion tekonurmella, jossa avaintenluovutus (1 aikuinen/junnujoukkue vastaanottaa avaimet). Lauantaina saapuvat leiriläiset (T14-15 ja P14-15) tapaavat ulkona päärakennuksen edessä klo 9.45–9.50, josta siirrytään suoraan leirinavaukseen. Joukkueiden valmentajat ovat vastaanottamassa leiriläiset, mikäli et ehdi tähän aikatauluun ole suoraan yhteydessä omaan valmentajaasi.

Leirin kesto

Ikäluokat 04-13 leiri alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30-16.30

Ikäluokat 14–15 leiri alkaa lauantaina klo 9.45 ja päättyy sunnuntaina klo 15.15.

Bussikuljetus

Bussikuljetuksen ostaneiden yhteiskuljetus lähtee perjantaina klo 15.15 Munkkiniemen puistotien taksiasemalta. Ajoissa paikalle!! 

Lauantaina bussi lähtee klo 8.45 Munkkiniemen puistotien taksiasemalta. Ajoissa paikalle!! 

Paluukuljetus Kisakalliosta sunnuntaina klo 15.15 (ikäluokat 11-15 ja aikuisharraste) ja klo 16.45 (ikäluokat 04-10). Ajoaika n. 45 min.

Tarkan leiriohjelman saa tietää oman joukkueen valmentajalta/joukkueen johtajalta lähempänä leiriä.

Leirihinnat

  • kahden yön leiri 210 (2004-2013-syntyneille)
  • yhden yön leiri 145€ (2014-2015 -syntyneille)
  • huoltaja - osallistuu ohjattuun toimintaan 145€ / 1 yö, 210€ / 2 yötä
  • huoltaja - ei osallistu ohjattuun toimintaan 100€ / 1 yö, 180€ / 2 yötä
  • päiväkävijä - osallistuu ohjattuun toimintaa 55€ / pvä
  • bussikuljetus 15€/suunta

Harjoittelu 

Leirillä harjoitellaan päivittäin koripalloa 1–3 kertaa ja lisäksi joukkueille on rakennettuna oheistoimintaa, vapaa-aikaa unohtamatta. Kaikille ryhmille on rantasauna, jossa jokaisella ryhmällä on valvojat valvomassa saunomista ja uimista. Topon miesten ja naisten edustusjoukkueet ovat myös mukana leirillä. Kaikki leiriläiset pääsevät tutustumaan edustusjoukkueiden pelaajiin, sillä lauantaina valmentajien koulutuksen aikana he vetävät junioreille suunnitellun ohjelman.

Majoitus

Majoitus tapahtuu Kisakallion tarjoamissa majoitustiloissa, joissa on petivaatteet (oma pyyhe kannattaa ottaa rantasaunaa ja uimista varten mukaan).  Juniorit majoittuvat pääosin 2–6 hengen huoneissa. Joukkueiden valmennusjohto tekee huonejaon.  Jokaisessa majoituksessa on omat valvojat pitämässä huolta lapsista ympäri vuorokauden. Turvallisia aikuisia on aina lähettyvillä.

Ruokailu

Leirin ruokailusta vastaa Kisakallion Urheiluopiston ravintola. Ruoka on urheilijoille mietittyä monipuolista ja hyvää perusruokaa. Kaikille kuuluu leirin aikana aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Omia terveellisiä välipaloja kannattaa hankkia etukäteen mukaan. Tämä on hyvä kohta harjoitella sitä, että treenin jälkeen syödään aina välittömästi palautumisvälipala (esim. hedelmä), joka on mukana treenikassissa. Näin jaksaa päivän seuraaviin aktiviteetteihin eteenpäin. Vain osassa majoituksista on jääkaappi, joten kannattaa ottaa varmuudeksi ennemmin huoneenlämmössä säilyvää mukaan. Tarvittaessa eväitä on mahdollista ostaa Kisakallion kahvilasta. Herkut ja niiden syömisen (esim. karkit ja keksit) linjaa jokainen joukkue itsenäisesti.

Varusteet

Varusteiden osalta on tärkeää, että lapsilla on mukana niin sisäliikuntaan kuin ulkoliikuntaan sopivat varusteet (myös ulkolenkkarit). Sadevarusteet on hyvä pakata myös mukaan.  Sisätreeneissä on tärkeintä olla mukana: sisäkengät, oma koripallo ja juomapullo. Ota mukaan tumma sekä vaalea harjoituspaita (esim. t-paita), jotta oma joukkue voidaan jakaa ryhmiin.

Leirillä on ToPo-tuotemyyntiä edullisin leirihinnoin, mm. ToPo T-paitoja. Maksu tapahtuu Mobilepayllä numeroon 66664.

Lääkitys/erityistarpeet

Ilmoita valmentajalle/vastuuvanhemmalle, jos on esim. jääkaapissa säilytettäviä lääkkeitä.

Vakuutus

Muistathan, että leirille tullessa sinulla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joka kattaa leiritoiminnan. Mm. lisenssivakuutus kattaa tämän, mutta esimerkiksi kaikkiin tapaturmavakuutuksiin tämä ei kuulu.

Leirillä kuvaaminen

Jos lapsesi ei saa esiintyä leirillä otettavissa kuvissa, joita mahdollisesti hyödynnetään ToPon sosiaalisessa mediassa, ilmoita tästä valmentajalle.

Korona-pandemiaan liittyvää ohjeistusta

Tulethan leirille vain täysin terveenä.

Leirillä noudatetaan korona-pandemiaan liittyvää yleistä ohjeistusta. Mm. käsihygieniaan kiinnitetään erityistä tarkkaavaisuutta. Kädet pestään aina treeneihin/sisäaktiviteettiin/ruokailuun tullessa. Myös treeneistä poistuttaessa pestään kädet.  Juomapulloja eikä pyyhkeitä lainata toisille.

Kisakalliolla on tarkka ohjeistus ruokailuun liittyen ja tämä käydään läpi valmentajan/vastuuvanhemman kanssa ja sitä tulee noudattaa tarkasti.

Jos leirin aikana pelaajalla esiintyy sairastumiseen viittaavia oireita tai hän sairastuu, hänet eristetään välittömästi ja valmennusjohto on yhteydessä vanhempiin. Mikäli on kyseessä koronavirusepäily, perheen tulee toimia sen hetkisten viranomaisohjeiden mukaisesti

Nähdään Kisakalliossa!

Terveisin

Leiri-tiimi

Pääsette seuraamaan leirin menoa seuran Instagram-tilillä @torpanpojat1932. Leiriläisistä saatetaan lisäksi julkaista kuvia seuran nettisivuilla ja Facebookissa-tilillä. Kuvissa ei ole lapsien nimiä. Jos lastanne ei saa kuvata, ilmoita se ilmoittautumista tehdessä "Lisätietoja" kohdassa.


HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! Vakuutus ei sisälly leirimaksuun.