Leiri-info

Tärkeitä tietoja leiriläisille


Start Camp järjestetään viime vuoden tapaan Susijengin kotona, Kisakallion Urheiluopistossa. 


Leiri toimii joukkueiden kauden 2021-2022 aloitustapahtumana, jossa joukkueen pelaajat pääsevät monipuolisen harjoittelun lisäksi ryhmäytymään ja tutustumaan toisiinsa turvallisessa ja energisessä ympäristössä. Lisäksi leirillä juniorit pääsevät tutustumaan muiden ikäluokkien joukkueisiin sekä edustusjoukkueiden pelaajiin ja valmentajiin.


Leirillä harjoitellaan päivittäin koripalloa 1-3 kertaa ja lisäksi joukkueille on rakennettuna oheistoimintaa, vapaa-aikaa unohtamatta. Viikonlopun aikana kaikille ryhmille on rantasauna, jossa jokaisella ryhmällä on huoltajat/valvojat valvomassa saunomista ja uimista.


Majoitus tapahtuu Kisakallion tarjoamissa tiloissa ja pääsääntöisesti juniorit majoittuvat 6-8 hengen huoneissa.  Jokaisessa majoituspaikassa on omat valvojat pitämässä huolta lapsista. 


Leirin ruokailusta vastaa Kisakallion oma ruokala, jossa tarjolla aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Tarvittaessa eväitä on mahdollista ostaa Kisakallion kahvilasta.


Varusteiden osalta on tärkeää että lapsilla on mukana niin sisäliikuntaan kuin ulkoliikuntaan sopivat varusteet. Ulkovarusteiden osalta on hyvä olla kahdet vaatteet, jos toiset esimerkiksi kastuvat sateessa. Sisäpelikengät, oma pallo, juomapullo sekä pyyhe ja uimapuku on tärkeä olla mukana. Lakanoita tms. ei tarvitse itse varata mukaan.


Tarkempi informaatio leirille saapumisesta ja sen päättymisestä toimitetaan sähköpostitse leiriä edeltävällä viikolla.  

Leiri päättyy kaikilla ryhmillä sunnuntaina 15.8. iltapäivällä.

Tänä vuonna on kaikille halukkaille järjestetty yhteiskuljetus Munkkiniemi-Kisakallio-Munkkiniemi. Perjantaina lähtö Munkkiniemestä klo 15.30 ja lauantaina aamulla klo 7.30. Sunnuntain paluuaikataulu tarkentuu lähempänä leiriä.


Leirihinnat ikäluokittain:


2003-2011 syntyneet juniorit

Kolmipäiväinen leiri 199€


2012-2013 syntyneet juniorit

Kaksipäiväinen leiri 129€


Bussikuljetus 10€/suunta


Pääsette seuraamaan leirin menoa seuran Instagram-tilillä @torpanpojat1932. Leiriläisistä saatetaan lisäksi julkaista kuvia seuran nettisivuilla ja Facebookissa-tilillä. Kuvissa ei ole lapsien nimiä. Jos lastanne ei saa kuvata, ilmoita se ilmoittautumista tehdessä "Lisätietoja" kohdassa.


HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! Vakuutus ei sisälly leirimaksuun.