otteluselostus MökÄ - IKLU

Moi !Ikuiset Lupaukset vei sarjapisteet mukanaan KarkkilaanViime perjantai-iltana peräti 13 Äijää oli saapunut Haagaan pelaamaan sarjakauden toiseksi viimeistä peliä Ikuisia Lupauksia vastaan. Alkulämmittelyssä huomio kiinnittyi pelaajien vauhdinottoon poikkeuksellisesti aina vastustajien kenttäpäädystä asti. Tämän teki mahdolliseksi se, että  Karkkilalaiset vieraamme loistivat poissaolollaan. Hetkellä jolloin mielessä kävi miten vastustajamme 218 senttinen sentteri mahtuisi sisälle paloaseman mataliin käytävä- ja pukuhuonetiloihin, marssi 6 henkinen joukkue sisään päätään taivuttelevan ` jättiläisen` johdolla. Ikuisten Lupausten valmentajan tokaisu oliko Mökällä mahdollisesti saunailta oli osuva, sillä sen verran paljon Äijiä parveili kentällä ennen peilin alkua.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Kouvo, Jukka, Pekka, Calle ja Tero.1. erän alku oli kipparimme näytöstä. Jukka avasi ekassa hyökkäyksessä Mökän pistetilin komealla kolkilla. Lähes yhtä hieno oli jatkokin kahden kakkosen muodossa.  Mökän peli näytti kulkevan ja ottelun hallinta oli hyvin Äijien käsissä. IKLUn miespuolustuksen lukkona huojunut suurikokoinen sentteri, joka hallitsi suvereenisti pitkillä raajoillaan korinedustan, aiheutti omille pitkille pelaajillemme ongelmia. Puolustuspäässä taasen kaverin pitäminen ulkona levypalloista oli todellinen haaste. Callen erän loppuun tekemien korien turvin 1. jakso isännille 5 pinnan turvin. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 17-12.2. erässä MökÄn hyvä ote katosi vastustajien koventaessa selvästi otteitaan. Tämän seurauksena liike loppui lähes kokonaan ja sen myötä hyvät heittopaikat ja leikkaukset skriineistä puhumattakaan. MökÄn koreista vastasivat Callen ohella Ilkka, Juha ja Mikko. Vastustaja pääsi rokottamaan heikon jakson seurauksena helppoja koreja varsin hyvällä prosentilla. Mökän heittoprosentti oli sekin kauden heikoimpia muutamista hyvistä onnistumisista huolimatta. Erä IKLUlle 22-15. Puoliaikaa lähdettiin viettämään Karkkilalaisten johtaessa kahdella pinnalla tilanteessa 34-32.3. erä oli jatkoa Äijien nihkeälle edellisen erän peliesitykselle. Hyvän peliotteen saaneet Ikuiset Lupaukset jatkoivat hyviä esityksiään kentän molemmissa päissä. Edes Mikon ja Kouvon tsemppaus etenkin puolustuspäässä ja Pekan, Vellun sekä Jukan tekemät korit eivät saaneet joukkueessa kaivattua herätystä aikaiseksi. MökÄltä taktisesti heikko erä, huonosta heittopelistä puhumattakaan. Erä IKLUlle 17-10, pelitilanteen ollessa vieraille ennen viimeistä erää 51-42.4:s erään Äijät lähtivät taistellen kentälle. Hyvien yksilösuoritusten saattelemana ja Anan tahtokorien siivittämänä 10 pisteen ero kutistui. Pisteiden makuun pääsivät Anan lisäksi myös Tero, Calle sekä Kouvo. Kippari käytti kaikki mahdolliset aikalisät viime minuuttien ja sekuntien taktisten kuvioiden hiomiseksi. Tästä huolimatta kova loppukiri ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, sillä eroksi summerin soidessa jäi IKLUn hyväksi 2 pinnaa. Erä Äijille 18-11 ja koko ottelu Karkkilalaisille jännittävien loppuvaiheiden jälkeen pistein 62-60.Huomioita pelistä:  Jukan vahva aloitus – Anan hyvä lopetus / MökÄn loppukiri jäi kesken / Sarjakausi loppuu – kaksi peliä jäljelläPisteet: Vellu 5, Kouvo 2, Jukka 9, Juha 2, Calle 20, Ilkka 4, Pekka 6, Mikko 2, Tero 4, Ana 6Raportoi,Karru