otteluselostus MökÄ - Wartti Vanhat Starat

Moi !                                                                               MökÄ – Wartti Vanhat Starat  27.02.2015

Mökä pelaa ja voittaa!

Perjantain kotimatsiin MökÄ sai rosteriinsa kirjattua täyden tusinan verran Äijiä. Muutamaa pykälää nuoremmat Vanhat Starat taasen saapuivat Munkan parketille 8 pelaajan voimin. Sarjan kärjessä majailevan Wartin ja voittamattomana kevätkaudella edenneen MökÄn välillä oli odotettavissa tiukka kamppailu lohkon kärkipaikasta.

Kotoisan ja äänekkään ToPo -huutosakin lisäksi paikalla nähtiin toimitsijapöydän takana tuttu parivaljakko Stinde ja Des.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Kouvo, Jukka, Ana ja Spede

1. erä tehokas kymmenminuuttinen mentiin päästä päähän tasaisissa merkeissä.  Äijistä 6 pelaajaa pääsi merkkauttamaan pisteitä ottelupöytäkirjaan. Puolustuspäässä pitkänä pelaajana Spede pääsi hyvin käsiksi levypalloihin. Vanhat Starat upottivat 2 kolkkia sisään ja Äijistä kaaren takaa onnistui Vellu. Pisteet tasattiin 17-17.

2 erässä koneensa lämpimäksi saanut Jomi oli jatkuvana uhkana vastustajan kenttäpäädyssä. Komeat 13 pinnaa syntyivät kaaren takaa, läheltä ja vapariviivalta. Joukkue komppasi hyvin ja pelasi järkevästi joukkueena. Erä pinnalla vieraille 22-23. 5 minuutin erätauolle mentiin Vanhojen Starojen johtaessa pinnalla  pistein 40-39.

3. erässä pinnat olivat tiukassa molempien joukkueiden osalta. Äijät saivat aikaiseksi ainostaan viisi koriin johtanutta pelitilanneheittoa. Peli muuttui fyysisemmäksi aiheuttaen virheitä molemmille joukkueille. Etenkin Kouvolla ja Karrulla alkoi virhetilit uhkaavasti täyttyä. Tällä kertaa erä pinnalla MökÄlle ja peli tasan ennen viimeistä jaksoa 49-49.

4:s erän alussa Vanhat Starat karkasivat jo 8 pinnan etumatkaan onnistuneiden läpiajojen turvin. Kipparimme Jukan ottaman aikalisän jälkeen peliin saatiin jälleen ryhtiä ja etumatka kurottua lähinnä Jomin onnistumisten myötä. Viimeiset minuutit MökÄ pelasi älykkäästi liikuttaen palloa varmasti Äijältä toiselle. Viimeinen erä isännille 16-10 ja koko ottelu pistein 65-59.

Huomioita pelistä: Jomi!  / Onnistunut pelitaktiikka / Kevään pelit 5-0

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/3, Esa -/-, Vellu 5/1, Jomi 29/2, Jukka 2/-, Juha 2/1, Ana 4/-, Calle 17/2, Make -/-, Tero -/-, Spede 2/-