ALOITA KORIS

ToPon junioritoimintaan ovat tervetulleita kaikki eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Seurassa on kahden viikon maksuton kokeilujakso, joten voit tulla kokeilemaan ilman pitkäkestoista sitoutumista toimintaan.

Juniorijoukkueiden talvikausi kestää elokuun puolivälistä toukokuun puoleen väliin, poislukien nuorimmat ikäluokat joilla toiminta syyskuusta huhtikuuhun. Toimintaa on kuitenkin ympärivuotisesti ja kesäharjoitteluun ilmoittaudutaan erikseen. Seura järjestää myös ympärivuotista leiritoimintaa, lisätietoja leireistä löydät TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta. Kokeilemaan pääset täysin maksutta, seurassa on kahden viikon maksuton kokeilujakso.

Lisätietoja koripallon aloittamisesta ja joukkueiden toiminnasta ToPossa saat ottamalla yhteyttä oman ikäluokan joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan.

Löydä oman ikäluokkasi joukkue ja lisäinfoa täältä.

Yhteystiedot kaikkiin juniorijoukkueisiin löydät TÄÄLTÄ.

Lisätietoja koripallon harrastusmaksuista löydät täältä

Lisätietoja saat myös ToPon toimistosta: torpanpojat.info @gmail.com

Puhelimitse +358-50-354 4848 arkisin klo 9-16

TERVETULOA PELAAMAAN KORISTA TOPOPERHEESEN!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tule kokeilemaan korista. 

Kokeilujakso (2 viikkoa) on maksuton.

Sukupuoli
Mitä kautta kuulit ToPosta
ALOITA KORIS TOPOSSA
Koriksen aloittaminen ToPossa on helppoa! Ilmoittaudu ja ota yhteyttä valmiin kaavakkeen kautta tai voit olla myös yhteydessä suoraan ikäluokkasi valmentajaan. Seurassa kahden viikon maksuton kokeilujakso.