otteluselostus Eukko - MökÄ

Äijät jäivät Eukon jalkoihin                                           Eukko - MökÄ 30.03.2017
Vilkas ” March madness” kuukausi jatkui vieraspelin merkeissä, joka pelattiin Eukkoa vastaan Helsingin Uudessa Yhteiskoulussa. Lohkokärjessä keikkuva Eukko tiedettiin kovaksi vastukseksi Äijille, joten luvassa oli hikinen ilta 5.divarin korismatsin merkeissä.

MökÄstä paikalle löysi tiensä 8 Äijää, kotijoukkueen saadessa kentälle 9 Eukkoa.

Ottelun tuomaroinnista vastasi tuomarikaksikko Töräma &Tammaru

Aloitusviisikko:  Karru, Vellu, Juha, Calle ja Pekka

1. jakso saatiin ylösheiton jälkeen liikkeelle vauhdikkaasti Callen upottaessa MökÄn ensimmäiset pisteet korisukkaan. Eukko tarjosi odotetusti kovaa kyytiä Äijille heti ensi minuutista alkaen. MökÄn onnistujia pisteissä olivat Vellu, Juha ja Calle. Erä Eukolle selkein numeroin 27-14.

2. jaksolle kentälle saapui sisuuntunut MökÄ. Hyvässä kevätvireessä oleva Kippari näytti esimerkkiä muulle joukkueelle upottamalla erän puolivälissä kakkosen sisään. Calle kartutti pistesarakettaan peräti 11 pinnalla ja Karru neljällä. MökÄn paikkapuolustuksen tiivistymisestä huolimatta Eukolle erässä 21 pinnaa. Erä isännille 21-17 ja tilanne kahden pelatun erän jälkeen kotijoukkueelle 48-31.

3. jaksolla, ison tauon jälkeen, nähtiin kentällä ylhäältä prässäävä Eukko. Prässistä johtuen Äijillä oli vaikeuksia saada pallo tuotua vastustajan kenttäpäätyyn. Pisteet olivat tiukassa ja MökÄlle merkkautettiin vain yksi pelitilannekori Callelle. Muut 10 pinnaa tehtiin vapariviivalta. Erä Eukolle suurinumeroisesti 30-12. Viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen selvässä 35 pinnan johtoasemassa tilanteessa 78-43.

4. jakso oli Mökin Äijiltä ottelun paras. Jukka heitti lempipaikaltaan kaksi kakkosta sisään, Callen, Karrun, Juhan ja Pekan tehdessä muut erän pisteistä. Vastustajan jo hellittäessä tahtiaan, viimeinen erä pinnalla Eukolle 21-20 ja koko ottelu isännille pistein 99-63.

Huomioita pelistä:  Calle! / Hyvä 4.erä  / 6 Äijää pisteillä

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 8/4, Esa -/-, Vellu 5/1, Jukka 6/-, Juha 11/2, Calle 27/2, Pekka 6/3, Tero -/1