otteluselostus MökÄ - Kukkakepit

Moi !Kukkakepit tällä kertaa MökÄlle liian kova vastus Haagassa pelatussa kauden avauspelissäKoriskausi avattiin hyvin sujuneen kesäharjoittelukauden jälkeen kotiottelulla Wartti Basketin Kukkakeppejä vastaan viime perjantaina kotisalissa Haagassa. Isäntäjoukkue MökÄ oli saanut paikalle sairastumisista ja matkaesteistä johtuen varsin tiiviin ryhmän, yhteensä 9 pelaajaa eli puolet koko joukkueen vahvuudesta.Kukkakepit näyttäytyivät jo heti lämmittelyssä kaikkea muuta kuin `kukkakeppeinä`, sillä sen verran isoa jässikkää kaverilla oli rosterissa. Kukkakeppi saikin kerralla uuden määritelmän: 2 metriä pituutta ja 120 kiloa painoa!MökÄn vaparikarsinta oli historiallinen, sillä kaikki 9 Äijää heitti ensimmäisellä heittokierroksella pallon koriin. Kesäharjoittelu on selvästikin tehnyt tehtävänsä ja hinku päästä kentälle avauspelissä suuri.Aloitusviisikko suoritetun tiukan vaparikarsinnan jälkeen: Ana, Karru, Kouvo, Esa ja Calle.1. erän MökÄn alkutahdit viritti Karru heittämällä kauden ensimmäisen korin. Mies oli selvästikin kovassa alkukauden kunnossa, mistä osoituksena 10 pinnan latominen 100 %:lla tehoilla vastustajan koriin jo erän puoliväliin mennessä. Liekö hiljattain juostulla puolimaratonilla ollut positiivinen vaikutus pelisuoritukseen, mene ja tiedä. Muita onnistujia erässä olivat Calle kahdella kolkilla ja Juha tarkasti sisään heitettyjen vaparien  johdosta. Vastustajien joukosta erottautuivat Harjun pitkät veljekset (nro 15 ja 33) hyvillä suorituksilla. 1. erä tasan 24-24.2. erässä Kukkakepit siirtyivät paikkapuolustukseen aiheuttaen MökÄlle heti alkuminuuteista lähtien suuria ongelmia. Vastaavasti hyökkäyspäässä vastustaja pääsi nostamaan vapaasti korimme alta useita helppoja pisteitä ilman estelyjä.  Toisaalta oma hyökkäyksemme alkoi tökkiä pitkien vastustajien sumputtaessa korinalustilan. Callen heitto selvästikin alkoi pudota korisukkaan siinä missä muilla MökÄläisillä onnistumiset olivat vähissä. Erä selvästi vastustajille 32-20. Erätauolle siirryttiin vastustajien johtotilanteessa 56-44.3. erässä MökÄ teki taktisen muutoksen ja siirtyi paikkapuolustukseen. Tällä saatiinkin erityisesti Kukkakeppien pitkät miehet kuriin. Tästä huolimatta Harju ( nro 33 ) pääsi useampaan otteeseen vapaaseen heittopaikkaan vapariviivan tuntumassa toisen veljeksistä sitoessa toisaalla puolustajia itseensä. Vellu nousi erässä esille muutamilla hyvillä hyökkäyspään suorituksilla. Paikkapuolustuksen ansiosta vastustaja jäi erässä 14 pinnaan erän mennessä MökÄlle 20-15.4:n erään siirryttiin Kukkakeppien johtotilanteessa 64-71. MökÄllä alkoi selvästikin jalat painaa siinä missä Kukkakepit lisäsivät vauhtia kentän joka osa-alueella. Vastustaja käytti tämän hyväkseen ja rankaisi tehokkaasti MökÄn useista pallonmenetyksistä ja harhasyötöistä. Viimeinen erä murskaavasti Kukkakepeille 32-12, ottelun mennessä vastustajille lopulta selvin numeroin 103-76.Huomioita pelistä: / Karrun kova aloitus / joukkueen 4:n erän notkahdus / kauden eka peli – pitkä kausi edessäPisteet: Karru 17, Calle 27, Vellu 11, Kouvo 2, Juha 15, Jalle 2, Ilkka 2Raportoi,Karru» Siirrä tähän (Pääpalsta) «Piilossa olevat sivut:Haku »Kirjaudu »404 (404 - Sivua ei löydy!) »Lomake »» Siirrä tähän (Vasen palsta) «