otteluselostus MökÄ - Klaukkalan NMKY

Putki poikki                                                                                      MökÄ  -  Klaukkalan NMKY 18.03.2016

MökÄn kolmen kotiottelun putken viimeinen ottelu pelattiin uutta tuttavuutta, Klaukkalan NMKY:tä vastaan. Joukkue kosstui pääosin nuorista parikymppisistä pelureista vahvistettuna muutamalla vähän kokeneemmalla pelurilla. MökÄ oli jälleen sentteripalissä Vellun varassa.

Aloitusviisikko: Esa, Jussi, Calle, Juha ja Mikko

1. jakso MökÄ aloittaa miespuolustuksella, jossa Mikko painii itseään parikymmentä senttiä pidemmän vastustan sentterin kanssa. Vastustajan nro 18 aloittaa korinteon tasatahtia Juhan kanssa, mutta Callen ja Jussin kolmoset kääntävät otetta MökÄlle.  Vastusta vastaa parilla nopealla hyökkäyksellä, mutta jakson lopulla MökÄ on kuitenkin edellä 19-14.

2. jakso MökÄn hyökkäys toisella jaksolla nojaa vahvasti Callen heittopeliin, mies nakutta peräti 12 pistettä jaksolle. Klaukkalalasiten vauhti säilyy tasaisena ja pisteitä syntyy ensimmäisen jakson tahtii tasaisesti useamman pellurin toimesta.   Jakso MökÄlle 19-14

3. jakso Kolmannella jaksolla MökÄ hyökkää vapauttavien skriinien ja kohdalleen osuvien syöttöjen ansiosta läheltä koria Esimerkiksi Vellu purjehtii vauhdikkaasti kahdesti korille ja viimeistelee hyvällä prosentilla. Huolimatta siitä että MökÄ tuntuut pitävän otteen käsissään vastustaja onnistuu hiipimään vähän lähemmäksi. Jakso KlaNMKLY:lle 18-15

4. jakso Neljännellä jaksolla Callen pohje sanoo sopimuksensa irti ja pisteiden tekon jää muiden vastuulle. Onneksi jaksolle tällä kertaa MökÄstä löytyy leveyttä, pisteitä tekee viisikko Jussi, Juha, Vellu, Ana ja Pekka. Jälleen kerran MökÄ kuitenkin uskoo pelin olevan ratkaistu 13 pisteen johtoasemassa ja ote pääsee repsahtamaan. 7 sekunttia ennen pelin päätöstä ollaa tutussa tilanteessa 2 pistettä MökÄlle ja oma sivuraja. Sisäänheitto onnistuu ja vastustajan virheen jälkeen Vellu viimeistelee vapariviivalta vapauttavat kaksi pistettä. Jakso KlaNMKY:lle 22-20. Koko peli MökÄlle 73--69.

Huomioita pelistä: Kotivoitto/Vaparit sisään / Lisää pituutta luvassa jatkopeleihin
P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Esa 0/0, Vellu 9/1,  Juha 14/1, Ana 2/4, Calle 25/3, Pekka 10/1,  Mikko 0/0, Jussi 13/5