otteluselostus MökÄ - P.W.A

Moi !Mökältä vahva esitys perjantain voitto-ottelussa P.W.A:ta vastaan kotipelissä HaagassaMökÄn härkäviikot päättyivät viikon sisällä pelatun kolmen ottelun sarjan viimeiseen kotiotteluun perjantaina 18.11. P.W.A:ta vastaan.  Runsaista poissaoloista huolimatta MökÄ sai rosteriin 9 Äijää vastustajan seitsikkoa vastaan. Toinen tuomareista jäi kokonaan tulematta, joten luottotuomarimme Seppo Jäntti sai prisata ottelun tällä kertaa soolona.Vastassa olivat lohkon keskikastin joukkueet, joten asetelman illan otteluun olivat jännittävät.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Pekka,Tero, Mikko ja Spede.1. erä käynnistyi ylösheiton jälkeen tasaisissa merkeissä Teron upottaessa MökÄn ensimmäisen korin sisään. Selvästikin Teron lisäksi koko aloitusviisikko oli hereillä sekä hyökkäys että puolustuspäässä kenttää. Oma hyökkäyspelimme oli tehokasta, sillä sekä miehet että pallo liikkuivat hyvin. Puolustuksen spesialistit Mikko ja Kouvo keskittyivät vastustajien vaarallisten miesten vartiointiin. Etenkin Kouvon panos P.W.A:n parhaan pelaajan ja pelinrakentajan eliminoinnissa oli yksi ottelun kulmakivistä. Liiankin usein jää huomioimatta ja raportoimatta puolustuksen onnistumiset korinteon ja hyökkäyksen kustannuksella. Ilman kivenkovaa puolustusta ei tulisi menestystä ja voittoja – se on varma. Erä tasan 14-14.2. erä alkoi Karrun viiden pinnan putkella, jota Pekka jatkoi tekemällä erässä hienosti seuraavat 8 pinnaa. Jokainen Äijä pisti kentällä kaikkensa peliin, sillä tuumaakaan ei annettu periksi. Erä niukasti MökÄlle 15-14. Erätauolle siirryttiin tasaisessa tilanteessa 29-28.3. erän alku oli ottelun käännekohta. Teron käsi kävi kuumana ja tarkkana ja viisikkopelaaminen oli uomissaan. Peli oli ehkäpä parasta kuluneen kauden aikana.  Kippari Jukan käsi kävi tehokkaana, josta osoituksena kaksi tärkeää lempipaikalta heitettyä koria erän puolivälin tienoilla. Erä suvereenisti MökÄlle 21-8. Ilmassa oli ratkaisun makua, sillä piste-ero oli venähtänyt erän aikana yhdestä pinnasta kaksinumeroisiin lukuihin. Erätauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa turvallisen tuntuisesti peliä tilanteessa 50-36.4:s erä pelattiin viisaasti rauhoittamalla peliä reilussa johtoasemassa. Pitkät hyökkäykset söivät aikaa ajanottajan kellosta. P.W.A:n peli meni tappion hetkellä puskemiseksi ja yksilöyrittämiseksi. Tasainen viimeinen erä MökÄlle 11-10 ja koko peli 61-46. Vastustajien jääminen vain 46:n pinnaan kertoo puolustuksen onnistumisesta - hyvä MökÄ !Huomioita pelistä: / Teron upea heittopeli / Peli voitettiin joukkuepelillä ja omilla vahvuuksilla / Voitot ja tappiot tasan 3-3Pisteet: Tero 23, Jukka 6, Karru 13, Spede 5, Jalle 2, Mikko 2, Pekka 10Raportoi, Karru