otteluselostus MökÄ - P.W.A.

Moi !                                                                                                   MökÄ – P.W.A.  06.02.2015

Mökin Äijät pelaa joukkueena ja voittaa

Viime perjantaina kotona Munkassa asettui vastaamme tuttu vastustajamme P.W.A, jolle muutama kuukausi sitten otettiin kuokkaan n. 20 pinnaa. P.W.A. ” Players With Attitude”  saapui paikalle tutulla 9 pelaajan kokoonpanolla. MökÄ  ”Old Men From The Hut” puolestaan lähti hakemaan voittoa 11 Äijän rosterilla.

Lämpöä ennen pelin alkua otettiin perinteiseen tyyliin juoksemalla lay-upit korin molemmilta puolilta. Heittelyn ohella nähtiin joitakin Äijiä jopa ottamassa pieniä spurtteja ja venyttelyjä. Kentän laidalla ääntä piti jo totuttuun kotimatsityyliin MökÄn ja Vellu Fan Clubin kannustava kannattajajoukko. Ottelupöytäkirjasta ja kirjurin tehtävistä toimitsijapöydän takana vastasi Raude.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Juha, Calle, Vellu, Jukka ja Esa

Kaksi peräkkäistä voittoa takataskussaan MökÄ lähti 1. erään energisellä ilmeellä. Joukkue rakensi peliä rauhallisesti omaa vahvuuttaan eli hyvää joukkuepeliä hyödyntäen. P:W:A:n fyysisyys ja urheilullisuus pisti jokaisen Äijän antamaan parastaan parketilla. Nopeilla vaihdoilla saatiin pelin intensiteetti pysymään hyvänä läpi koko erän. Tasainen erä pinnalla Äijille 16-12.

2:n erä eteni tasaisissa merkeissä. Jokaisessa erässä löytyi Äijien kokoonpanosta eri pistenikkari järjestyksessä Juha, Calle, Vellu ja Jomi. 2. erässä Callen käsi kävi kuumana 10 pisteen edestä. Joukkue puolusti hyvin muutamia nukahduksia lukuun ottamatta. Karru pääsi viimeisellä sekunnilla veivaamaan päätyrajalta yhdenkäden heiton, joka upposi sukkaan tuomarin pillin soidessa erän päättymisen merkiksi. Erä vieraille 24-22. 20 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen MökÄn johto 2 pinnaa tilanteessa 38-36.

3. erään Jomi tuli mukaan peliin ja kentälle saatiin lisää vauhtia. Jomin nopeat pallon ylöstuonnit, läpiajot ja namupasit olivat myrkkyä P.W.A:n puolustukselle. Ottelun intensiteetin noustessa myös pelin luonne muuttui rikkonaiseksi ja pelaajien virhetilit alkoivat uhkaavasti täyttyä. Erän rikkonaista luonnetta kuvasi hyvin se, että 11 Äijien pinnoista tehtiin vapariviivalta. Hyvästä tsempistä huolimatta erä niukasti 2 pinnalla vastustajille pistein 22-20. Peli tasan ja tilanne ennen viimeistä jaksoa 58-58.

4:s erä mentiin tasatahtia kentän päästä päähän. Jomi otti entistä enemmän vastuuta etenkin hyökkäyspäässä upottamalla kolme tärkeää koria sisään. Lisäksi Jomin johdolla puolustusta saatiin tiukennettua pakottamalla vastustaja virheisiin. Äijän erän loppuun tekemät 8 peräkkäistä pinnaa ratkaisivat ottelun voiton MökÄlle pistein 73-69.Viimeinen erä Äijille 15-11.

Huomioita pelistä: Joukkue!  / Revanssivoitto / Hyvä MökÄ!

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 5/4, Esa -/-, Vellu 14/3, Jomi 12/-, Jukka 2/-, Juha 13/4, Ana -/2, Calle 14/1, Pekka 11/1, Tero 2/-, Mikko -/1