Leiri-info

tärkeitä tietoja leiriläisille

Tapaaminen

Leirin päämajoina ja tapaamispaikkoina toimivat tänä vuonna Munkkiniemen ruotsinkielinen yläaste (Höga), Munkkiniemen yhteiskoulu (MYK) ja Paltsin kenttä. 

Tapaaminen leirin ensimmäisenä päivänä kaikilla ryhmillä klo 9:00 Munkkiniemen Palokunnan kentällä (Paltsi, Kadetintie 2), pukuhuonerakennuksen edustalla. 
Ensimmäisenä aamuna käydään läpi ryhmäjako, päivittäiset kokoontumispaikat, leirin säännöt ja ohjeistukset koronaepidemiaan liittyen. 

Myös loppuviikon ajan kaikki ryhmät kokoontuvat aina aamuisin klo 9.00 Paltsilla/ruotsalaisella yläasteella.

Mini ja Midi ryhmien (2011–2014) leiripäivät päättyvät Paltsilla/ruotsalaisella yläasteella klo 15.00. 

Isojen ryhmä (2009-2010) lopettaa leiripäivät maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina Munkkiniemen yhteiskoululla (MYK) klo 15.00. Perjantaina leirinpäätös Paltsilla.

Mahdollisista poikkeuksista/muutoksista tiedotamme aina erikseen.

Ruokailu

Leiriruokailu on päivittäin klo 10:30-13:00 Ravintola Ukko-Munkissa. Tarkempi ruokailuaika on ryhmäkohtainen.

Leiripäiville on hyvä ottaa mukaan evästä, jos oman ryhmän ruokailuaika on aiemmin päivästä tai vastaavasti hieman myöhemmin, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.


Varusteet ja pukeutuminen

Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät), ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat eväät. 

Tärkeää on pukeutua päivittäin sään mukaan. Pyrimme viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista ja pieni sade ei ole yleensä ollut esteenä, kunhan varustuspuoli on ollut kunnossa. 

Toivotaan kuitenkin leiripäiville aurinkoa ja lämpöä, joista olemmekin päässeet nauttimaan joka vuosi! :)

Päiväohjelma

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. 

Viikko-ohjelma sisältää päivittäin pääsääntöisesti 2 koripalloharjoitusta/-peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Oheistoimintaan kuuluu eri lajien kokeiluja sekä muita leikkejä/pelejä Munkinseudun puistoissa ja liikuntapaikoilla. 

Leiripelit pelataan perjantain leiripäivän aikana porrastetusti omissa ryhmissä.

lasten Tuonti/haku

Lapset voivat tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto viimeistään klo 16:00 mennessä, jona aikana lapset ovat ohjaajien valvonnan alaisuudessa.

Leirin päätös

Sään salliessa, leirin päätös pidetään perjantaina ulkona Paltsin kentällä, jolloin vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Sateen yllättäessä pyrimme järjestämään leirinpäätöksen sisätiloissa (MYK/Höga).

Leiripelit pidämme toistaiseksi vain leiriläisten kesken välttääksemme turhia lähikohtaamisia vanhempien ja lasten välillä.


Leirihinnat ja maksutiedot

Ensimmäisen viikon leirin hinta on 205eur ja toisen viikon 200eur. Kahden viikon leirihinta 365eur.  Jos et pääse osallistumaan koko viikoksi on mahdollista osallistua leirille myös 50eur/päivä hintaan. Ilmoita päiväkohtaisesta ilmoittautumisesta tarkemmin ilmoittautumiskaavakkeen lisätietoja kohdassa. 

Leirin lasku toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaanne sähköpostiin huhtikuussa. Mikäli ilmoittautuminen tapahtuu toukokuussa, lasku lähetetään sähköpostitse heti ilmoittautumisen jälkeen. Vahvistat osallistumisen maksamalla leirimaksun laskun eräpäivään mennessä.

Peruutukset 

Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen torpanpojat.info@gmail.com. Leiripaikan voi peruuttaa kaksi viikkoa ennen leiriviikon alkamista, jolloin leirimaksu palautetaan täysimääräisenä. Sairastapauksissa tarjoamme ensisijaisesti paikkaa toiselle leiriviikolle. Mikäli vastaavaa leiriä ei ole tai se ei sovellu osallistujan ajankohtaan, niin palautamme leirimaksun poissaolopäivien osalta lääkärintodistusta vastaan.


KORONAN VAIKUTUKSET LEIRITOIMINTAAN

Leiri- ja harjoitusympäristössä noudatetaan tarkasti viranomaisten sekä koripalloliiton laatimia määräyksiä, ohjeistuksia sekä suosituksia. Leirin toiminta suunnitellaan tarkasti ja leirin toiminta järjestetään turvallisuus edellä. Tarkemmat ohjeet liittyen koronaepidemiaan toimitetaan leiriläisille hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Leirin valokuvaus

Pääsette seuraamaan leirin menoa seuran Instagram-tilillä @torpanpojat1932. Leiriläisistä saatetaan lisäksi julkaista kuvia seuran nettisivuilla ja Facebookissa-tilillä. Kuvissa ei ole lapsien nimiä. Jos lastanne ei saa kuvata, ilmoita se ilmoittautumista tehdessä "Lisätietoja" kohdassa.HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! Vakuutus ei sisälly leirimaksuun.


Lisätietoja:

Antti Lindholm

050-5877054

antti.lindholm@topo.fi