Leiri-info

tärkeitä tietoja leiriläisille

 

LEIRIVIIKOT

VIIKKO 1: MA-PE 3.6.-7.6. päivittäin klo 9-15

VIIKKO 2: MA-PE 10-14.6. päivittäin klo 9-15
 

Tapaaminen

Leirin päämajoina ja tapaamispaikkoina toimivat tänä vuonna MYK, Munkkiniemen ruotsinkielinen yläaste (Höga) ja Paltsin kenttä. 

Tapaaminen leirin ensimmäisenä päivänä kaikilla ryhmillä klo 9:00 Paltsin kentällä (Kadetintie 2)

Ensimmäisenä aamuna käydään läpi ryhmäjako, päivittäiset kokoontumispaikat, leirin säännöt ja muut ohjeet.

Katso ryhmäkohtaiset kokoontumispaikat muille päiville päiväohjelmasta!

Mahdollisista poikkeuksista/muutoksista tiedotamme aina erikseen.

 

Ruokailu

Leiriruokailu on päivittäin klo 11-12. Tarkempi ruokailuaika on ryhmäkohtainen.

Leiripäiville on hyvä ottaa mukaan evästä, jos oman ryhmän ruokailuaika on aiemmin päivästä tai vastaavasti hieman myöhemmin, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.

 

Varusteet ja pukeutuminen

Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät), ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat eväät. 

Tärkeää on pukeutua päivittäin sään mukaan. Pyrimme viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista ja pieni sade ei ole yleensä ollut esteenä, kunhan varustuspuoli on ollut kunnossa. 

Toivotaan kuitenkin leiripäiville aurinkoa ja lämpöä, joista olemmekin päässeet nauttimaan joka vuosi!

 

Päiväohjelma

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. 

Viikko-ohjelma sisältää päivittäin pääsääntöisesti 2 koripalloharjoitusta/-peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Oheistoimintaan kuuluu eri lajien kokeiluja sekä muita leikkejä/pelejä Munkinseudun puistoissa ja liikuntapaikoilla. 

Leiripelit pelataan perjantain leiripäivän aikana porrastetusti omissa ryhmissä.

 

lasten Tuonti/haku

Lapset voivat tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto viimeistään klo 16:00 mennessä, jona aikana lapset ovat ohjaajien valvonnan alaisuudessa.

 

Leirin päätös

Sään salliessa, leirin päätös pidetään perjantaina ulkona Paltsin kentällä, jolloin vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Sateen yllättäessä pyrimme järjestämään leirinpäätöksen sisätiloissa (MYK).


Leirihinnat ja maksutiedot

Yhden leiriviikon hinta on 210€ ja kahden viikon leirihinta 375€.  Jos et pääse osallistumaan koko viikoksi on mahdollista osallistua leirille myös 55€/päivä hintaan. Mikäli osallistut vain osalle päivistä, ota yhteyttä toimistoon osoitteeseen torpanpojat.info @gmail.com.

 

HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! Vakuutus ei sisälly leirimaksuun.

 

Peruutukset 

Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen torpanpojat.info @gmail.com. Leiripaikan voi peruuttaa kaksi viikkoa ennen leiriviikon alkamista, jolloin leirimaksu palautetaan täysimääräisenä. Sairastapauksissa tarjoamme ensisijaisesti paikkaa toiselle leiriviikolle. Mikäli vastaavaa leiriä ei ole tai se ei sovellu osallistujan ajankohtaan, niin palautamme leirimaksun poissaolopäivien osalta lääkärintodistusta vastaan.

 

Leirin valokuvaus

Pääsette seuraamaan leirin menoa seuran Instagram-tilillä @torpanpojat1932. Leiriläisistä saatetaan lisäksi julkaista kuvia seuran nettisivuilla ja Facebookissa-tilillä. Kuvissa ei ole lapsien nimiä. Jos lastanne ei saa kuvata, ilmoita se ilmoittautumiskaavakkeessa.

 

Yhteystiedot leirin vastuuvalmentajille: 

RAURAMO (2012 & 2013): Mitja Vertio, 045 153 7874

KLINGA (2014): Raama Bitar, 044 971 2923

PILKEVAARA (2015): Silja Latva, 045 196 3520

AIRAS (2016 ja nuoremmat): Vera Sohlberg, 044 977 1303

 

Lisätietoja:

Tuomo Holopainen, torpanpojat.info#gmail.com, 045 139 3495