otteluselostus MökÄ - Green Zeppelins

Moi !                                                                                                      MökÄ - Green Zeppelins 21.11.2014

Kirvelevä pisteen tappio Green Zeppelinille

Hyvässä iskussa olevat Äijät saapuivat hyvissä ajoin viime perjantain kotiotteluun pelipaikalle MYK:n. Ennen Mökän pelivuoroa salissa on iloinen kuhina, sillä ToPon pienimmät junnut treenaavat kolmeen eri osaan jaetulla kentällä. On ilo nähdä rakkaassa lajissamme ensi askeleita ottavia tyttöjä ja poikia, jotka oppivat koriksen perustaitoja etevien valmentajiemme käsissä.

Illan ottelun tuomarikaksikko Suhonen &Holopainen. Kirjurina paikalla tällä kertaa Saarikosken Juha ja ajanottajana Raude Rautiainen.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Esa, Vellu, Jukka, Calle ja Spede

Tällä kertaa MökÄn pistehanat 1. erän alkuminuutilla avasi Vellu heittämällä varmasti kolkin sisään. Tämän kertainen vastustajamme Green Zeppelins oli entuudestaan fyysisenä ja taitavana joukkueelle isännille tuttu. Tätä kaikkea olikin heti havaittavissa ensi minuuteista lähtien. Vastustajan nro 9 Marjus Savicka heitti ottelussa 30 pinnaa sekä joukkueen ensimmäiset 7 pinnaa. Jukan käsi oli ”levännyt” 4 pinnan edestä. Callelle 8 pinnaa ja Vellulle 5 pinnaa. Erä Mökälle 17-11.

2. erässä pinnat olivat tiukassa molemmissa päissä kenttää. Vastustaja tulo kovempaa tilanteisiin ja puolusti iholla pitäen Äijät mahdollisimman hyvin irti pallosta. Ana haastoi fyysisyydellään sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. MökÄ oli erässä hyvin pelin päällä ja säilytti ensimmäisessä erässä saavuttamansa niukan johtoaseman. Pekka haki läpi ottelun hyvin irtopalloja ja pallonriistoja ollen Äijien pelin taistelutahdon  ilmentymä. Tilanteessa 26-18 puoliaika ja lyhyt 5 minuutin tauko.

3. erässä Äijät tekivät 14 pinnaa, vastustajien pinnoista ei ottelupöytäkirjan kirjausten perusteella tarkempaa tietoa. MökÄstä tilastoihin merkkauttivat itsensä Calle, Ana, Pekka ja Karru. Kippari oli siirtänyt joukkueensa paikkapuolustukseen, joka pitikin keskuspuolustusta lukuun ottamatta varsin hyvin. Green Zeppelinin korit syntyivät pääosin keskeltä läpiajojen seurauksena. MökÄlle 14 pinnaa erässä. Tasaisen erän jälkeen siirryttiin ratkaisevalle 4 jaksolle.

4:ssä erässä Mökää piti pystyssä läpi ottelun hyvin pelannut Ana. Tästä osoituksena erässä tehdyt kovat 5 pinnaa. Toinen illan onnistuja Calle nakutti hyvällä prosentilla neljä kakkosta sisään. Hyvistä suorituksista huolimatta liettualaiset vastustajamme kuroivat erän viimeisellä minuutilla vääjäämättömästi johtoasemamme kiinni. Vastustajan viime sekuntien kori vei Green Zeppelinin pinnalla johtoon. Vielä tarjoutui pieni mahdollisuus Äijille kun Karru nappasi puolustuspään levarin, syötti Spede, joka puolestaan linkosi pallon omasta päästämme kohden vastustajan koria. Samalla kuitenkin erotuomarin pilli soi kirvelevän pinnan tappion merkiksi. Äijille erässä 18 pinnaa ottelun mennessä Green Zeppelinille pistein 59-58.

Huomioita pelistä: Anan ja Calle hyvä peli   / Kirvelevä kotitappio / Pekan tsemppi

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/2, Esa -/-, Vellu 8/1, Jukka 4/-, Ana 7/2, Calle 27/1, Pekka 6/2, Make -/-,  Mikko -/-, Spede 2/1