otteluselostus MökÄ - Wartti Circus

Moi !                                                                                                             Wartti Circus- MökÄ  28.02.2014

Äijät Circuksessa

Hyvään vauhtiin pääseen kevätkauden pelit saivat jatkoa helmikuun viimeisenä päivänä Haagassa. Vastustajamme Wartti Circus oli Äijille varsin tuttu joukkue edelliseltä kaudelta. Tällöin MökÄ hävisi viereissa mutta nappasi komean kotivoiton pistein 81-68.

Luvassa oli arvatenkin kova iltapuhde nuorekasta ja urheilullista joukkuetta vastaan. Alkulämmittely suoritettiin vanhan kaavan mukaan eli ensin kipparin johdattamnana layupit oikealta puolelta koria ja tämän jälkeen vasemmalta puolelta koria. Ja lopuksi tietenkin heitetään vaparit ja katsotaan kuka pääsee aloitukseen..

Toimitsijoiksi olivat saapuneet illan peliin Pekka ja Ville. Tuomarikaksikon muodosti pari Front-Hyytiäinen. Äijien rosteriin kirjattiin 9 pelaajan nimet ja Wartin kokoonpanoon puolestaan seitsemän circuslaista.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Kouvo, Calle, ja Tero

1. erän MökÄn alkusoinnit viritti Vellu kolkilla ja kahdella kakkosella. Wartti vastasi pian tehden yhden tekemästään ottelun 11 kolkista. Circuslaisten hyvän heittopelin ja nopeuden turvin vastustaja pääsi varsin pian karkaamaan muutaman pinnan johtoasemaan. Oma miespuolustuksemme oli askeleen jäljessä vauhdilla korilleajavista Warttilaisista. Ana painoi täyttä höyryä tehden siinä sivussa 3 pinnaa. Erä Circukselle 24-16.

2. erässä kenttätapahtumat säilyivät ennallaan. Callen kollki antoi odotuttaa Mikon puolestaan heittäessä bravuurihybärin lempipaikaltaan puhtaasti pohjaan. Paljoa muita highlaitteja ei sitten erään mahtunutkaan. Erä Wartille 19-12. Erätauolle mentiin vastustajan johtaessa peliä 15 pinnalla tilanteessa 43-28.

3. erässä MökÄstä nousivat hyvin esiin Tero ja Vellu, jotka kovan duunin lisäksi merkkauttivat omaan pistesarakkeeseensa muutaman korin mieheen. Paikkapuolustus toimi miespuolustusta paremmin tässä erässä. 3. erä Circukselle 17-13. Äijät lähtivät viimeiseen erään 17 pinnan takaa-ajoasemassa tilanteen ollessa vieraille 60-43.

4:s erässä Äijien puhti oli Honka pelin malliin poissa. Tasaisesti kauden parasta esittänyt Ana jatkoi hyviä suorituksiaan. Kouvo upotti kaksi kouvomaisen tyylikästä heittoa sisään 3-4 metrin etäisyydeltä. Esa puolestaan nosti leipäheittonsa `vasemmankäden hookin` varmasti levyn kautta koriin. Viimeinen erä Wartille 24-11 ja koko ottelu  Circukselle ansaitusti 84-52.

Huomioita pelistä: Äijien huonot heitot / Anan vahva peli / Wartin 11 kolkkia

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/1, Esa 2/-, Vellu 11/-, Kouvo 4/2, Jukka -/1, Ana 10/4,  Calle 12/1, Tero 5/2, Mikko 2/-