otteluselostus SuperMasu - MökÄ

SuperMasu leikitteli Äijistä 98-50 voiton

Maunulan palloiluhallin betonilattiasta "nauttimaan" oli torstai-illan myöhäisotteluun (päättyi klo 22) saapunut urheat kahdeksan mökäläistä. Halliin saavuttaessa emme edellisten otteluiden tavoin pystyneet nauttimaan silmiä hivelevästä arkkitehtuurista kahdestakin syystä - arkkitehti oli samaan aikaan Samuin saaren helteessä, eikä kallioon louhittu Maunulan väestösuoja hivellyt.

Ottelun sävelet saattoi joku aistia jo luolaan saavuttaessa - muutaman Äijän kentälle tullessa oli 11 parikymppistä vastustajaa jo kovassa lämmittelyvauhdissa, joka jatkui kahta kauheampana ottelun ensimmäisellä jaksolla. Eka jakso vastustajille 28-8 ja kamppailu voitosta oli heti ohi.

Vastustajat olivat pidempiä, nopeampia, 35-50 vuotta nuorempia ja heitä oli enemmän, joten asetelma oli lievästi haasteellinen. SuperMasu puolusti kutakuinkin koko ottelun tiukasti iholla ja pallollista parilla miehellä träpäten, joten heittopaikkoja oli todella vaikea luoda - käytännössä vain Calle ja ajoittain Pekka pystyivät saamaan kohtuullisia heittoja aikaan.

Kaikesta huolimatta MökÄ pelasi tavoilleen uskollisesti urhoollisen sitkeästi ja sai kasattua ottelun päätteeksi 50 pistettä, mikä ekalla jaksolla ei vielä tuntunut mahdolliselle. Ottelu päättyi 98-50 jaksojen ollessa 28-8, 24-15, 26-12, 20-15.

Avauksessa olivat Vellu, Des, Ana, Calle ja Pekka. Kauden puolivälissä maljakisassa tilanne on seuraava: Vellu 7, Des 5, Calle 5, Pekka 5, Karru 4, Ana 4, Tero 4, Kouvo 3, Jukka 3, Mikko 3, Spede 3, Juha 2, Ilkka 2.

Ottelun tilastot: Esa 0/1, Vellu 5/2, Des 5/1, Jukka 0/0, Ana 2/1, Calle 28/0, Pekka 10/4, Mikko 0/0.

Kevään lohkojaot valmistuvat maanantaina tai tiistaina. Jo nyt on kuitenkin selvää, että MökÄ pelaa kakkoslohkossa, jossa on lohkoissaan sijoille 3-6 pelanneita joukkueita (yhtä lukuun ottamatta syksyn voittoprosentit 50+). Ensimmäinen kotiottelu tullee olemaan joko 17.1. tai 24.1, mutta tarkemmin siitä joulun jälkeen.

Kevätkautta odotellessa harjoitukset jatkuvat perjantaisin tauotta Haagassa ja Granissa taas ke 8.1.