3.12.2022

Äijät väsähti ja sortui mussutukseen

Malmin palloiluhallin lauantai-illassa Äijiä isännöi Yökoris. Otteluun lähdettiin varsin kapein rosterein. Molempien joukkueiden vahvuudessa oli kuusi pelaajaa. Yökoris oli erikoistunut streetbasket-mooveihin sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Kaikki kunnia vastustajille uskomattomista venkautuksista joita ensimmäiselle neljännekselle kertyi peräti 28 pisteen edestä.

Kuuden pinnan takaa-ajoasemasta äijät tiivisti puolustus- js levypallopeliä ja ehkä tuuritkin kääntyivät hieman vähemmän suotuisiksi vastustajalle.

Kolmannen jakson puolivälistä neljännen puoleenväliin näytti siltä että homma klaarataan. Viimeisellä jaksolla kuitenkin loppui bensa ja Yökoris hoiti homman kotiin. Vaikkei pelillä juuri koripallon kanssa ollut tekemistä, pelasivat he hienosti tilanteet loppuun asti voittaen ottelun lopulta kuudella pisteellä.

Leijonat:

Vastustaja oli taidollisesti niin sysipaska että leijonien jakaminen ei tappion jälkeen oikein maistu. Mutta:
🦁🦁🦁 Timo veti taas solidisti; isot minuutit, kaivoi levyt, taisteli pakissa, ja teki paikoista mukit ja antoips muutaman assistinkin allekirjoittaneelle.
🦁🦁 Stuba jaksoi kannustaa ja pysyä positiivisena, kun muut alkoivat mussuttaa ja fokus katosi
🦁Janne aloitti vahvasti, teki isot tilastot, mutta väsähti ja menetti mahdollisuudet isompiin ylisanoihin spaarailtuaan pakissa ja ajauduttuaan hyökkäyksessä yhä kauemmas korista sieltä juuri osumatta.