otteluselostus Punaportin Blues - MökÄ

 Punaportin Blues - Mökin Äijät

31.10.2014 Hämeenlinna Mökin Äijät ryöstöretkellä Hämeenlinnassa

Aloitus (vapareilla)
Rauramo
Suhonen
Sirola
Adolfsson
Nohynek

1. Quarter - Äijät jäässä
Mökä aloitti ottelun pitkän ajomatkan kangistamana saaden kasaan vain seitsemän pistettä koko jaksolla.
Janne varsinkin kivitti oikein urakalla heittäen pelitilanneheitot 1/miljoona. Calle aloitti päivän pistetehtailun heittäen ensimmäisen neljästä kolkistaan.

2. Quarter - Kone käyntiin
Toisella jaksolla alettiin saada palloa pussiin ja sen myötä  ehdittiin järjestäytyä puolustukseen. Vastustajan helpot korit saatiin pois ja ottelu kääntyi äijille. Callen, Pekan ja Juhan johdolla kirjattiin Mökälle 24 pistettä.

3. Quarter -  CBA-show 
Clevelandilla on LBJ, Clipperseillä CP3, Mökällä tietysti CBA. Carolus Berndt Adolfsson otti homman haltuun ja antoi hämeenlinnalaisille pyllypammelia oikein isän kädestä. Calle väänsi jaksolla peräti 17 pinnaa. Pekan ja Janne hi-low -peli toimi myös ja helppoja kakkosia nousi korin alta kerta toisensa jälkeen.

4. Quarter - Kohti Vasallia
Viimeinen jakso surffailtiin rauhakseen helppoon 22 pisteen voittoon. Erän kohokohtana Esan vaparit (2/2) ja Kareem Abdul Jabbarmainen skyhook, joka kävi jo melkein sisällä. Ryöstöretken päätteeksi suunnattiin ansaittujen virvoitusjuomien ääreen seurusteluravintola Vasalliin. Leijonat ja lampaat:
 Calle34 pinnaa, vaparit 14/14!, 4 kolkkia. Stats say it all. Pullo kolmen leijonan whiskyä Callelle.
Pekka14 pinnaa kovalla prossalla, hyviä passeja (vai heloja?) korin alla ja vahva duuni myös puolustuspäässä. Solid effort - three lions.
SuhinaPappa hoiti koutsausta ja kävi antamassa muutaman namupassin sekä rauhoittamassa peliä hetkittäin. Otti ratkaisevan aikalisän, jonka jälkeen PuBin selkä lopullisesti katkaistiin, kuten koripallo.comista oli jo aiemmin luettavissa. -> 2 jellonaa
SpedeUunotti vastustajan tornin poispuolustuskorilta pelaamalle itse kaarella ja kääntäen hyvin peliä. Puolustuksessa vakuuttava pelote korin alla. 1 leijona.
Esa2 (melkein 4) pinnaa viidessä minuutissa. Vaparit Callen tavoin 100%. Oli myös aloittaa tappelun itseään 50-vuotta nuoremman hämeenlinnalaisurhon kera. 3 leijonaa. Janne18pinnaa oli sivuseikka. Ottelun kohokohta nähtiin toisella jaksolla, kun Rauramo junior kartutti joukkueen kassaa kopallisella mallastuotetta. Helapaska - ei se siitä selittelemällä parane. Vain paikka aloituksessa pelasti kolmelta lampaalta.
Juha Kipeytynyt akilles rauhoitti sopivasti Juhan peliä. 1 kolkki, 4 pinnaa ja hyvää lennonjohtotoimintaa pointin paikalla. 1 leijona
VelluIsot minuutit, tasaisen hyvä suoritus läpi ottelun. Muutamia hyviä passeja screen-cut-away ja pick'n'roll/pop -peleissä. 1leijona
Vahvistetut pisteet ja virheet myöhemmin..
Tällaisin tarinoin kohti huomista peliä!
Br,Janne