Moi !                                                                                               Old Boys - MökÄ  22.01.2015

Mökin Äijät haki pisteet kotiin Keravalta

Kevätkauden toisessa pelissä vastaan saatiin keravalainen Old Boys. Tämä tiesi Äijille matkamatsia Helsingin ja kehäkolmosen ulkopuolelle. Hyvän navigoinnin turvin pelipaikka Keravan Ammatiopisto löytyi ilman suurempia vaikeuksia. Kokoonpanossa tällä kertaa 8 Äijää Old Boysin saadessa kentälle 9 pelimiestä.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Kouvo, Juha, Calle, Jomi ja Jukka

1. erä alkoi tunnustelevissa merkeissä molempien joukkueiden osalta. Äijät Calle ja Juha vastasivat kahteen mieheen MökÄn erän pisteistä. Heittopeli näytti olevan alusta alkaen kuosissa, josta kertoo ottelussa tehdyt 10 kolkkia. Tasainen erä pinnalla Äijille 14-13.

2:ssa erässä MökÄn ketsuppipullo aukesi peräti 31 pinnan edestä. Jomin erässä tekemät 15 pinnaa oli kova suoritus. Näistä peräti 9 pinnaa syntyi vapariviivalta. Kauden yksi parhaista eristä MökÄlle näytöstyyliin 31-14.  Vastaavasti liikkuva ja auttava joukkuepuolustus sai pidettyä Old Boys kurissa ja nuhteessa. Puoliaikaa lähdettiin viettämään Äijien 18 pinnan johtoasemassa tilanteessa 46-28.

3. erän Äijä oli Juha, joka oli liekeissä etenkin kaaren takaa. Onnistuneet kolkit pitivät MökÄn hyvin mukana pelissä ja piste-eron keravalaisiin kahdenkymmen pisteen hujakoilla. Juhaa säestivät hyökkäyspäässä hyvin Jomi ja Karru. Kouvo, Pekka, Jukka ja Esa tekivät kukin vuorollaan kentällä ollessaan kovaa duunia joukkueen eteen. Hyvän joukkuepelaamisen ja ToPo -hengen siivittämänä joukkue siirtyi lyhyelle erätauolle. Erä MökÄlle 22-21 ja ottelutilanne vierasjoukkueelle 68-49.

4:ssä erässä Äijien paukut tuntuivat olevan loppu tai sitten selvä johtoasema tuuditti MökÄn mukavuuden tunteeseen. Old Boys pääsi kaunistelemaan viimeisen kymmenminuuttisen aikana pistesarakettaan 22 pinnan edestä. Tähän MökÄllä oli tällä kertaa varaa ja eroksi lopulta pelin päätyttyä saatiin 9 pinnaan Äijien eduksi. Viimeinen erä kotijoukkueelle 22-11 ja matsi MökÄlle 79-71.

Huomioita pelistä: Juha!  / Tärkeä vierasvoitto / Hieno 2. erä

Jälkipuinti: Ottelun jälkeen mentiin perinteiseen matkamatsityyliin paikalliseen pubiin tasaamaan nestehukkaa ja laskemaan ottelun pistetilastot.

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/2, Esa -/1, Jomi 24/-, Kouvo -/5, Jukka -/-, Juha 27/3, Calle 20/1, Pekka 2/4