otteluselostus Punaportin Blues - MökÄ

Mollivoittoinen Blues                             Punaportin Blues - MökÄ    08.02.2018
Punaportin Bluesin vieraaksi Hämeenlinnassa pelattavaan torstai-illan peliin lähdettiin hyvissä ajoin autokyydillä Rigarin edestä Munkasta. Ajomatkan ollessa varsin leppoisaa, perille tutulle Seminaarin koululle saavuttiin hyvissä ajoin ennen pelin alkua noin tunnin kestäneen matkanteon jälkeen.

MökÄ oli saanut jalkeille matkamatsiin 8 Äijän kokoonpanon. Bluesin nuorekas joukkue puolestaan kirjautti ottelupöytäkirjaan 9 pelaajan rosterin.

Tuomaroinnista vastasi parivaljakko Karlsson & Tuomisto

Aloitusviisikko:  Juha, Pekka, Calle, Janne ja Jerkko

1. jakso oli tasaista vääntöä ja pisteet tasattiin 10 minuutin väännön jälkeen. Äijien pisteistä vastasivat Calle, Juha, Pekka ja Karru. Erä tasan 15-15.

2. jaksolla Callen käsi lämpeni 9 pinnan edestä. Vastustajan nro 5 vastasi MökÄn korintekoon mättämällä sisään 7 perättäistä pistettä. Erä isännille 22-18 ja tilanne kahden pelatun erän jälkeen Bluesille 37-33.

3. jaksolle MökÄ sai hyvän vaihteen päälle kiitos koko joukkueen hyvän tsempin ja Callen erinomaisen heittopelin. Erä Äijille 12-17 ja tasainen peli 50-49 tällä kertaa pinnalla vieraiden hyväksi.

4. jaksolla Äijin bensa loppui kesken ja Blues pääsi karkaamaan 14 pinnan voittoon. Ainoa mainittava Äijien suoritus oli Juhan ” suunsoitosta ” saama teku ja samalla joukkueelle saunailtaan keissi bisseä. Viimeinen erä isännille 21-6 sarjapisteiden jäädessä Hämeenlinnaan pistein 70-56.

Kotimatkalla pysähdyttiin perinteisesti ABC:llä kevyen tankkauksen merkeissä. Pisteet ja virheet saatiin laskettua perinteiseen tyyliin ennen matkan jatkamista kohden Helsinkiä ja kotia.

Huomioita pelistä: Kevätkierroksen eka peli, Huono 3. erä, 7 Äijää pisteillä

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa 2/-, Juha 10/4/T, Pekka 8/-, Calle 26/-, Timo -/4, Janne 4/1, Jerkko 2/5