12.3.2023

Kärkikamppailussa Skattalla

Sunnuntain iltapuhde MökÄ - HKT-Kisis alkoi vastustajan paikalla. Pallo ja miehet liikkuivat harkiten ja MökÄ tyytyi heittelemään kolkkeja. Taktiikka toimi, mutta lähinnä koska vastustaja oli vielä enemmän jäässä eka neljänneksellä.
Erä äijille 14-7.

Toisella jaksolla kotijoukkue sai jonkin sortin krampin ja osui kaiken, enemmän tuurilla kuin taidolla, mutta osui kuitenkin.
Jakso kirjattiin isännille peräti 29-17.

Kolmannella jaksolla Katajanokan vankilan meininki tarttui molempiin joukkueisiin. Saunailtakassan kannalta ikävästi vain vastustaja sai yhden tekun ja yhden EU:n. Äijiltä kähinässä kunnostautuivat kovispiireissä tunnetut ”läski”-Oksanen, ”huikka”-Hämäläinen ja ”ökä”-Aittomäki. Kaiken härdellin keskellä kokemus näkyi ja äijät otti kuin varkain pelin kontrolliin.

Viimeisellä jaksolla Äijien kova treeniaktiivisuus tuotto tulosta ja uskomatonta, mutta totta vastustajan nuorilta urhoilta loppui bensa ennen MökÄä.

Loppulukemiksi 64-73 Äijille ja viides vinsti köyteen!

Urhoollisuusmitalit:

🏅MökÄn juuri ennen trade deadlinea tekemä Durantin veroinen megakaappaus osoittauitui jälleen arvokkaaksi. Ensimmäisten pelien räpellys on historiaa ja ”Hämis” paukutti jo toisen pelin putkeen kolkyt ja risat. Hieman epäreilua että kakkosdivisioonatason pelimies riehuu vitosdivarin keskilohkossa, mutta voitot lasketaan ja hyvä niin.

🥈Ökä heitti ensin kaiken ohi, mutta itsesuojeluvaisto puuttuu täysin ja kurssi kääntyi. Ratkaisuhetkiä putosi sekä keskimatkalta että kaaren takaa. Tuloksena 15 pisteen iltspuhde.

🥉Janne osui tavoiltaan poiketen joka jaksolla yhden kolkin. ”Seppä” myös spaaraili taitavasti ja pystyi siten pelaamaan normaalia isommat minuutit.

Kokonaisuutena Äijät oli parempi joukkue ja pistenikkarit kiittelivätkin suihkussa suoraan käteen tulleista syötöistä. Suihkussa on aina hyvä muistaa kehua kaveria, varsinkin kun vankilan salissa pelataan. Jos vaikka sattuu saippua lipsahtamaan. Vellu jätti varuiksi saippuat kotiin tältä reissulta.

Hyvä äijät, tiistaina jatketaan kivikovaa Yökorista vastaan!