otteluselostus FUN - MökÄ

Moi !                                                                                                       FUN - MökÄ  22.03.2015

FUN juoksi Äijiltä karkuun!

Ottelu FUN:a vastaan pelattiin tutussa Vantaan Myyrmäessä sijaitsevassa Kilterin koulussa. Tiensä Vantaan perukoille sunnuntaiaamun peliin löysi 9 Äijää. Lohkon keskivaiheilla keikkuva kotijoukkue oli saanut jalkeille 10 ILOISTA pelimiestä.

Kipparimme Jukan potiessa flunssaa, Pekka otti varakipparina pelaamisen ohella vastuun joukkueen koutsaamisesta.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Kouvo, Ana ja Pekka

1. erän pisteiden teon aloitti Ana upottamalla kaksi onnistunutta vaparia sisään. Äijistä etenkin Juha ja Calle olivat hyvällä pelipäällä heittäen yhdessä sisään peräkkäiset kolme kollkia. Aamupelistä ei näyttänyt olevan suurempaa haittaa, sillä sen verran vauhdikasta peliä Äijien taholta nähtiin. Erä pinnalla MökÄ:lle 20-19.

2 erä mentiin tasatahtiin ja varsin rikkonaisissa merkeissä. Äijät tekivät peräti 13 pinnaa erän 17 pinnasta vapariviivalta. 11 erän viimeistä peräkkäistä sisään mennyttä bonusheittoa lienee jonkinlainen ennätys joukkueen historiassa. Erä kotijoukkueelle 22-17 ja tilanne kahden pelatun erän jälkeen FUN:lle 41-37.

3. erässä sunnuntaiaamun varhainen peliaika alkoi vaatia veronsa. Vai liekö tullut maitohappoa Äijien kintereisiin. Kotijoukkue juoksi kerta toisensa jälkeen koriin johtaneita nopeita kentän päästä päähän. FUN teki erässä peräti 27 pinnaa Äijien 12 pinnaa vastaan. Tilanne ennen viimeistä erää isännille jo ratkaisevan tuntuisesti 68-49.

4:s erä oli Äijien kauden heikoin. Ainoa ilonpilkahdus oli Esan onnistunut kolmonen ottelun viimeisellä sekunnilla. Callen ”namupassista” Esan koriin linkoama vasemman käden hook -heitto oli eittämättä kauden komein kori. Muutoinkin Esa pelasi virheettömän pelin tehden ottelussa 5 pinnaa. FUN vei viimeisenkin erän murskapistein 35-14 ja koko ottelun lukemin 103-63.

Huomioita pelistä: Esa!  / Hyytyminen 3. erässä / Kevätkauden 2. tappio

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/2, Esa 5/2, Vellu 7/1, Kouvo, 3/4, Juha 15/4, Ana 4/3, Calle 18/2, Pekka 5/1