Pirkka Street Basket


Syksyn  2021 pirkka street basket  kiertue on peruttu

Pirkka Street Basket kiertue saapuu Munkkaan 31.8.2021

Valtavan suosion saanut Pirkka Street Basket saapuu jälleen Länsi-Helsinkiin ja kutsuu sinunkin luokkasi viettämään liikunnallista, alakoululaisille (1-6 lk) suunnattua koulupäivää katukoriksen parissa!

Länsi-Helsingin Pirkka Street Basket 2021 järjestetään tiistaina 31. elokuuta Munkkiniemen Kadetintien kentällä 10:00-13:00. Luvassa on hauskaa yhdessäoloa, hyväntuulisia pelejä ja tietenkin Susijengin maskotti Susi!

Kerää luokaltasi yksi tai useampi 4-5 pelaajan joukkue hyväntuuliseen liikuntapäivään. Pirkka Street Basket -päivään voi mainiosti osallistua koko luokan voimin, vaikka kaikki eivät haluaisikaan pelikentälle - myös kannustajia tarvitaan. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita ja kaikille on kivaa tekemistä tiedossa!


Säännöt pähkinänkuoressa:

Joukkueet saavat keksiä joukkueelleen oman nimen koko porukalla. Toiveena on, että koko joukkueella on samanväriset t-paidat. Katukorisjoukkueessa on 4-5 pelaajaa.

Ottelut pelataan helpotetuin katukorissäännöin yhteen koriin siten, että molemmissa joukkueissa on kentällä kerrallaan kolme pelaajaa. Yksi peli kestää n. 7 minuuttia. Pelejä pelataan samanaikaisesti 5-8:lla kentällä.

Otteluiden valvojana ja ohjaajana toimivat kenttävalvojat.  


Paikallinen K-Kauppias tarjoaa ilmoittautuneille koululaisille pientä välipalaa kentän reunalla.


Ilmoittautuminen:

Ilmoitathan joukkueet (ja kannustusjoukot) 20.8. mennessä vasemmalla sijaitsevasta ilmoittautumisotsikosta tai tästä LINKISTÄ


Tarkemmat säännöt ja otteluohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen turnauspäivää.

Lisätietoja:

Lea Harju
041 527 1880, torpanpojat.info@gmail.com


Lämpimästi tervetuloa!


Aurinkoisin koripalloterveisin,

Torpan Pojat


Pirkka Street Basket -kiertue on yksi osa Keskon Pirkka-tuotemerkin ja Koripalloliiton yhteistyössä toteuttamaa Pikkusudet-hanketta. Tapahtumat järjestetään yhdessä ToPon sekä Munkkivuoren K-Supermarketin kanssa.