otteluselostus MökÄ - Dynamo 3

Moi !                                                                                                                             MökÄ – Dynamo 3   27.11.2015

Dynamolle voitto jatkoaikatrillerissä

Marraskuun lopun kotiotteluun saatiin vastaan kaudelta 2012-2013 tuttu joukkue, Dynamo 3, josta tällöin napattiin kaksi voittoa. Edellisen voittopelin jatkoksi Äijät janosivat lisää menestystä huonosti sujuneen syyskauden jatkoksi.

MökÄ lähti taltuttamaan 8 Äijän voimalla Dynamon kymmenikköä. Mukaan saatiin pitkästä aikaa pitkään toipilaanakin ollut Ville, joka nopeudellaan ja taidoillaan pystyi hyvin haastamaan urheilullisia vastustajia.

Kirjurina totuttuun tapaa Des ja ajanottajana Make. Tuomaroinnista vastasi parivaljakko Tele&Salminen.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Juha, Calle, Ville ja Pekka

1. erä saatiin tuomarin ylösheitolla käyntiin n. 15 min. alkulämmittelyn jälkeen. Lämmittely oli tehnyt tehtävänsä, sillä sen verran hyvällä pelipäällä joukkue näytti olevan. Ville ja Calle käyttivät paikkansa hyvin tehden erässä yhteensä 15 pinnaa. Juhan erän alussa tekemän kakkosen myötä pisteet jaettiin tasan 17-17.

2. erässä jatkettiin tasatahtia Speden ja Pekan päästessä myös pisteiden makuun. Onnistuneen miespuolustuksen avulla saatiin vastustaja pidettyä kurissa ja peli tasaisena. Erä pinnalla Dynamolle 21-20 lähdettäessä lyhyelle erätauolle vastustajan pinnan johtoasemassa.

3. erään MökÄ sai hyvän alun Juhan ja Callen naulatessa kaksi peräkkäistä kolkkia sisään. Vastustajan Mihnovits oli myöskin heittopäällä heittäen kaaren takaa kaksi onnistunutta kolmosta. Vauhdikkaassa erässä Äijät hivuttautuivat erän loppua kohden pinnan tappioasemasta kahden pinnan johtoasemaan. Erä Mökälle 19-16 ja ottelu 56-54 ennen viimeistä erätaukoa.

4. erässä Äijiä piti pystyssä läpi ottelun hyvin pelanneet Ville ja Calle. Dynamon Traskov pääsi erässä heittämään kaksi kolkkia tehden erässä yhteensä 10 pinnaa. Jännittävien loppuvaiheiden jälkeen Dynamo sai korin alla käsiinsä irtopallon ja pääsi heittämään ennen peliajan loppua kakkosen sisään tasoittaen pelin 76-76. Erä vastustajille 22-20. Tasatulos tiesi 5 minuutin jatkoaikaa.

Jatkoajalla MökÄn paukut alkoivat olla loppu ja vastustaja pääsi kaunistelemaan hyvän heittopelin saattelemana loppunumeroiksi 89-84. Jatkoerä meni Dynamolle pistein 13-8.

Huomioita pelistä: Jatkoaikatappio / Ville! / Kolkit vastustajalle 10-6

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa -/-, Jukka 2/-, Juha 12/4, Calle 26/2, Ville 24/1, Pekka 10/1, Spede 6/3