otteluselostus Pub 2 - MökÄ

Moi !                                                                                                                                     PuB 2- MökÄ  13.11.2015

Menestys muuttui Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa menetykseksi

Rohkeasti 9 Äijän mobilisoitu joukkueosasto lähti liikkeelle matkamatsiin Rigarin edestä ei enempää eikä vähempää kuin perjantai 13. päivänä. Suuntana Hämeenlinna ja vastassa PuB 2, joka viime kaudella voitettiin kahdesti ja toisella kerralla vieraissa jännittävien vaiheiden ja kahden jatkoajan jälkeen.

Noin tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin pelipaikalle Seminaarin koululle. Vastustajan kymmenikkö oli yhdistelmä pitkää ja lyhyttä, nuorta ja hiukan vanhempaa. Äijien keski-iän ollessa päälle 55:n ja PuB 2:n vastaavasti 25:n kieppeillä voitiin jälleen kerran todeta, että kyseessä oli peli, jossa nuoret ottivat mittaa varttuneemmista pelimiehistä.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Juha, Jussi ja Pekka

1. erä alkoi MökÄn osalta Juhan ja Karrun pisteidenteolla. Läpi ottelun hyvin heittäneen Juhan erän kolmea kolkkia säesti Vellu kakkosella ja kolkilla. PuBin nopeat takamiehet ajoivat vauhdilla sisään teettäen Äijille vaikeuksia puolustuspäässä ja tukun virheitä. Etenkin nro 23 pääsi mellastamaan suhteellisen vapaasti peräti 9 pinnan edestä. Hyvän joukkuepelaamisen ansiosta erä 10 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen ottelu MökÄlle 3 pinnan erolla 18-15.

2. erään lähdettiin edelleen miespuolustuksella kipparin lähinnä keskittyessä valmennustehtäviin. Hyvällä psyykkeellä kentällä taistellut MökÄ pääsi jatkoi siitä mihin edellisessä jaksossa jäi kasvattaen etumatkaansa lähes kymmeneen pisteeseen. Callen käsi kävi kuumana 10 pinnan edestä Karrun, Kouvon, Jussin ja Pekan vastatessa muista pisteistä. Erä Äijille 20-15. Tulostaulun näyttäessä tilannetta 38-30 pidettiin ottelun puolivälissä noin 5 minuutin mittainen erätauko.

3. erän alkuhetket mentiin vielä MökÄn johtoasemassa kiitos Callen kakkosen ja kolmosen. Mitä pitemmälle erässä edettiin, korostui nuorten vastustajien nopeus ja liikkuvuus. Äijille kertyi tukku menetyksiä, joista vastustaja pääsi juoksemaan helposti nopeita. Erä PuBille 25-9 ottelun kääntyessä kotijoukkueelle ennen viimeistä erää 8 pinnalla tilanteessa 55-47.

4 erään Äijät lähtivät kipparin taktiikan mukaisesti liikkeelle 2-3 paikkapuolustuksella. Paikka sekoitti PuBin hyökkäyksen ja MökÄ pääsi kuromaan eroa nopeasti kiinni viemällä erän alun nimiinsä 8-0. Hyvällä pelipäällä ollut Karru jatkoi varmaa heittopeliään Juha, Vellun ja Callen ohella. Toipilaana kentän laidalla olleelle Analle tuomittiin erässä penkkiteku suunsoitosta. Hyvästä tsempistä ja loppukiristä huolimatta viimeinen tasainen erä kotijoukkueelle 18-16 ja ottelun lopputulos 40 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen 73-63.

Perinteiseen matkamatsityyliin ottelun jälkeen mentiin paikalliseen kapakkaan huurteiselle ja tilastoja tekemään.

Huomioita pelistä: Karru! / 3. erän notkahdus ja 4. erän hyvä alku / MökÄn tappioputki pitenee

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 13/3, Vellu 8/1, Kouvo 4/2, Jukka -/-, Juha 18/4, Ana -/- +T, Calle 14/1+T, Pekka 4/3, Jussi 2/2