otteluselostus MökÄ - Kakkoskori Akatemia

Moi !                                                                                      MökÄ – Kakkoskori Akatemia 22.11.2013Äijät kaatoivat sarjakärjenTuskin oltiin toivuttu edellisillan ottelusta, kun jo oltiin lihakset kipeytyneinä vastaanottamassa sarjakärki Kakkoskori Akatemiaa vieraaksemme Haagaan. Hyvissä ajoin ennen salivuoron alkua kokoontuikin iso joukko Akatemian pelaajia ulko-oven taakse odottelemaan oven avautumista. Varsin tasalyhyen 10 pelaajan joukkueen päästi sisälle ennen moorilukon surinaa Akatemian sentteri, joka Haagan palomiehenä oli ennen pelin alkua ottamassa alkulämpöä sählyn merkeissä.MökÄ oli saanut jalkeille täyden tusinan verran Äijiä. Toipilaana oleva Juha piti kirjaa ja Raude puolestaan ajanottoa. Katsomossa nähtiin Teron jälkipolvea ja yksi vieraiden daami.Ennen peliä hävittiin kylläkin kisa tatuoinneista, sillä niin värikkäitä ja suurikokoisia `taideteoksia` nuorten vastustajien ruumiinosissa nähtiin. Äijät eivät ole vielä siirtyneet kuvallisiin pelotteisiin, vai onkohan sittenkin joku komistanut itseään moisella. Mene ja tiedä.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Des, Calle, Pekka, Tero ja Spede1. erä alkoi edellisen illan pelin tapaan MökÄn osalta laiskasti ja pian taululla nähtiin ikävät 0-6 lukemat vastustajille. Ehkäpä liika kunnioitus voittamatonta sarjakärkeä kohtaan sai tämän aikaan. Callen vaparit, kakkonen ja kolkki herättivät Äijät mukaan peliin. Pekka nosti vahvasti koreja alta hyvien harppuunahyökkäysten päätteeksi. Loppua kohden parannettiin siten, että huonosta alusta huolimatta erä kotijoukkueelle 19-11. 2. erän alkuminuutit osoittivat miksi Akatemia on lohkon kärjessä. Pelitempo nousi huomattavasti tiukan miespuolustuksen ja nopeiden läpiajojen seurauksena. Vastustajien pelaajat 6 ja 8 dominoivat kenttää tehden joukkueen erän pisteistä 18/25. Speden, Ilkan ja Teron tekemät pinnat pitivät MökÄn edelleen iskuetäisyydellä muutaman pinnan takaa-ajoasemassa.  Erä Akatemialle pistein 25-14. 20 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen ottelupöytäkirja osoitti Äijille 3 pinnan takaa-ajoasemaa pistein 36-33. 3. Karru! Vellun kolkin jälkeen Äijä teki soolona 9 pinnan runin ja jäädytti vastustajan paikalleen. Kouvo ja Ana rakensivat hienosti paikkoja ja jakelivat koriin johtaneita namupasseja vapaana korin alla olevalle Äijälle. Tehokkaan hyökkäyksen lisäksi miespuolustuksemme piti koko viisikon voimin. Vellu komppasi lähes yhtä tehokkaana ottaen hyökkäyspään ratkaisut omiin käsiinsä. Erä MökÄlle komeasti pistein 23-6. Viimeiseen erään lähdettiin 14 pinnan johtoasemasta 56-42. 4. erä päästiin aloittamaan lyhyen tauon jälkeen, jonka aikana kipparimme Jukka ohjeisti tiukasti ja määrätietoisesti noudatettavasta pelitaktiikasta. Ja samaan hyvään malliin taktisten kuvioiden toteutusta jatkettiinkin kentällä. Palloa ja Äijää saatiin liikkeelle kiitettävästi – ja pelihuumori oli korkealla! Turvallisessa johtoasemassa peli oli nautittavaa ja iloista. Kaikki elivät mukana pelissä ja kannustivat toisiaan. Hyvä Äijät ! Viimeinenkin erä MökÄlle pistein 17-14 ja peli lopulta ansaitusti 73-56.Huomioita pelistä: Voitto sarjajohtajasta / Karru! / Kouvon ja Anan hieno syöttöpeli Tänään perjantaina Haagassa klo 18.00 harjoitusottelu ToPon naisia vastaan ja jatkot pikkujoulujen merkeissä Ukko-Munkissa. Kaikki mukaan illalla matsiin ja jatkoille Uffeen! P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 12/2, Vellu 10/2, Kouvo -/-, Des -/-, Jukka -/-, Ana 2/4, Calle 23/1, Ilkka 6/1, Pekka 6/1, Tero 8/1, Mikko -/-, Spede 6/1  Raportoi,Karru