otteluselostus MökÄ - Dream Team

Moi !                                                                                                                                    14.12.2012Äijät kaatoivat sarjakärki Dream Teamin                                Viime viikon tuplakierroksella pelattiin syyskauden viimeiset pelit. Ensimmäisenä saatiin perjantaina Haagassa pelattuun otteluun vastaan joukkue Porvoosta. Vastassa oli, ei enempää eikä vähempää, voittamaton sarjakärki Dream Team. Ennakkotietojen mukaan kyseessä oli nuori, taitava ja hyvin liikkuva joukkue.Heti alkulämmittelyssä saatiinkin jo ensituntumaa mitä tuleman piti. Irtonaisen näköiset lay upit nousivat kevyesti ylös kanveesista puhumattakaan ilmavista heitoista. Äijät olivat tulleet kymmeniköllä ennakkoluulottomasti puolustamaan syksyn kotiotteluiden voittoputkea.Toimitsijapöydän takana toimitsijatehtävistä pitivät huolta tällä kertaa Make ja tuore isä Tero. Oikeuden jakamisesta vastasi kaksikko Jäntti&Grujic.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Des, Jukka, Ana, Calle, Pekka1. erä sai unelma-alun Callen peräkkäisten kolmosten ja kakkosen myötä. Muutaman minuutin pelin jälkeen Calle johti peliä 8-0 ! Ilotulistusta jatkoi seuraavaksi Pekka peräti 11 pinnalla. Äijien alku oli niin murskaava, että Porvoon pojat näyttivät kipsaantuvan heti ensi minuutista alkaen. Callen ja Pekan erässä tekemät 26 pinnaa olivat myrkkyä Dream Teamille, jonka heittosuoritukset jäivät varsin epätarkoiksi. Erä MökÄlle 28-18.2. erässä vastustajat pääsivät hetkittäin mukaan peliin. Kipparimme Jukka psyykkasi Äijiä juoksemaan kerta toisensa jälkeen alas puolustamaan omaa koria.  Porvoolaisten nopeat oli pysäytettävissä vain kovalla jalkatyöllä. 2-3 paikkapuolustus saatiinkin pitäväksi ja vastustajan heitot epätarkkoina. Äijien onnistumisista vastasivat Esa, Des ja Vellu. Esa onnistui molemmissa päissä kenttää, josta palkintona vapariviivalta varmasti sisään pussitetut molemmat vaparit. Erä niukasti Porvoolle 21-17. Puoliajalle siirryttiin MökÄn johtaessa tilanteessa 45-39.3. erässä MökÄn hyvä peliote ei herpaantunut. Heittopeli jatkui hyvänä, heittoprosentin ollessa varsin korkea. Ratkaisijoina edellisten lisäksi nousi hyvin esiin Ville, Kouvo ja Karru. Erä jälleen Äijille, nyt pistein 29-23. Viimeiselle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa tilanteessa 74-62.4. erää lähdettiin turvallisen tuntuisesti 12 pinnan johtoasemassa. Erän alussa pääsivät Porvoolaiset hivuttautumaan hetkellisesti alle 10 pinnan tuntumaan. Äijien hyvä vire jatkui loppuun asti ja viimeinenkin erä kirjattiin Äijille niukasti 14-13 koko ottelun päättyessä ansaitusti MökÄn voittoon pistein 88-75.Huomioita pelistä:  Sarjakärki nurin / Äijien hyvä heittopeli / MökÄ voittamaton syyskaudella kotona Haagassa Rauhallista Joulua ja Positiivista Uutta Vuotta 2013 kaikille MökÄläisille !P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 9/2, Esa 2/-, Vellu 12/1, Kouvo 4/3, Des 3/1, Jukka -/-, Ana -/2, Calle 31/1, Ville 10/2, Pekka 17/2 Raportoi,Karru