14.2.2023

Äijät pieksi Poliisit lopussa Kisahallin A-puolella

Äijille jo totuttuun tapaan ottelun alku oli hankalahko. Yksittäisiä onnistumisia lukuunottamatta fyysiset skoudet määräsivät kaapin paikan. Koreja tehtiin quarterilla maltillisesti puolin ja toisin.

Toinen ja kolmas neljännes käänsivät pelin Äijille. Puolustus- ja levypallopeliä tiivistettiin. Myös ensimmäisen ottelun jännityksestä toipunut Late heitti muutaman kolkin säkkiin. Jomi viihtyi vaparilla useiden rikkeiden seurauksena. Vaparilla kunnostautuivat myös Janne ja Paul: vapsut menivät muuten hyvin sisään, mutta molemmat lipsauttivat yhdet olutlaatikon arvoiset helat. Saunaillasta näyttääkin tulevan kostea, sillä tekuja ei ole vielä jaettu, mutta kassassa on jo kolme koppaa.

Neljännellä jaksolla Äijillä oli yhdeksän pisteen johto, mutta ilmeisesti hyvänolon tunne yllätti. Police Basket kampesi jo kahden pisteen päähän. Mutta lopussa MökÄn hermo piti jälleen. Tuloksena jo kolmas peräkkäinen voitto ja lohkon piikkipaikka.

🐯🐯🐯
Päivän tiikeri oli Stuba, joka pysäytti ratkaisuvaiheessa vastustajan #14:a, joka ei ollut pisin eikä taitavin, mutta ehdottomasti kovin ja romuluisin.

🐯🐯
Vellu veti lyhyet stintit, mutta oikealla ajoituksella, sijoittumisella ja tarkalla heittokädellä Vellu osoitti jälleen arvonsa.

🐯
Late nosti tasoaan kuin terrieri häntäänsä ja pelasi isot minuutit. Late kantoi myös raportin kirjoittajan mielikuvan mukaan myös hyvin vastuuta tärkeimmästä, eli pisteiden tehtailusta.

Seuraavaan otteluun on tasan kaksi viikkoa, jolloin Högsn parketille saapuu Isku-Kukot kahden tappion recordilla. Nähtäväksi jää, pystyykö MökÄ kasvattamaan tuolloin voittoputkeaan.

Hyvä MökÄ!