ToPo Rookies & Sophomores

Kevätkausi  starttaa tammikuun 15. päivä! Ilmoittautuminen käynnissä!

Ilmoittaudu mukaan ToPo Rookies toimintaan Suomisportissa! Klikkaa alla olevaa painiketta ja pääset Suomisporttiin.

topo Rookies

Rookies-koriskerho on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille, vasta-aloittaneista jo jonkin verran palloa pomputtaneille. Pääset tutustumaan lajiin ohjatussa ympäristössä.

topo Sophomores

Sophomores on taasen tarkoitettu edellisvuoden Rookies-konkareille, lajia jo aiemmin harrastaneille, muuten vain fyysisesti vauhdikkaammille kavereille tai palloa jo sormen päällä pyörittäville staroille.

Kerhoilla on omat valmentajat, jotka toimivat ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan liikunta, harrastaminen ja hauskanpito pääosassa.

Aiempaa koriskokemusta et siis tarvitse ja mukaan pääsee niin vanhat konkarit kuin koriksen ensi kertalaiset! Treeneissä harjoitellaan ja pelataan tietysti koripalloa ja lisäksi harjoituksissa aina mukana erittäin pidetyt fysiikkaharjoitteet. Harjoittelusta vastaavat Miki Kuusisto, Antti Lindholm ja Jomi Suhonen, joilta ei tietopankki ja kekseliäät harjoitteet lopu kesken!  


Toimintamaksut: 

  • 140€ syyskausi
  • 140€ kevätkausi

Tule kokeilemaan sitoumuksetta, seurassa on kahden viikon maksuton kokeilujakso.Talvikausi 2022-2023: su 4.9.2022 - su 23.4.2023

Harjoitusvuorot:

Rookies sunnuntaisin klo 19:00-20:00

Sophomores sunnuntaisin  klo 19:00-20:00

Paikka: Munkkiniemen Yhteiskoulu

Ohjattua toimintaa ei järjestetä koulujen lomaviikkoina


Lisätietoja:

Jomi Suhonen, jomi.suhonen @topo.fi, 050-3544848