ToPo Rookies & Sophomores

Summer Sundays 

(vk 21 su 26.5. – vk 33 su 18.8.)

Summer Sundays kesäkoris pyörii kesän jokaisena sunnuntaina klo 18-19:30 Munkkiniemen ulkokoriskentällä, "Paltsilla". Toiminta on monille tuttua aiemmilta kesäkausilta, jossa ensin oheis- ja fysiikkaharjoitteluosuus, jonka jälkeen treenataan ja pelataan korista pilke silmäkulmassa Paltsin legendaarisella ulkokentällä.

Valmennetut harjoitukset viikoilla 21-24 sekä 30-31 ja 33 ja "Open Gym" -pelivuorot viikoilla 25-29 ja 32. Open Gym vuoroille käytäntö siten, että mikäli mukana on vähintään 8 pelaajaa, niin pelit aina toteutuu. Whatsapp ryhmässä voi hieman huudella että onko pelaajia tulossa jos ilmoittautuneita on Myclubissa syystä tai toisesta niukasti tulevalle pelipäivälle.  Ja toki saa mennä heittelemään tai pelailemaan vaikka olisi alle 8 ilmoittautuneena, Paltsin vuoro on varattu meille läpi kesän sunnuntaisin klo 18-19:30.

Viikolla 32 ohjattu toiminta tapahtuu ToPon Season Start Campilla Kisakalliossa, johon on erillinen ilmoittautuminen. Vahva suositus SSC-leirille osallistumiseen, sillä Kisakallion leirillä on aina erittäin hauska meininki! SSC-leirille ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.

Aiempaa koriskokemusta et tarvitse ja mukaan pääsee niin vanhat konkarit kuin koriksen ensi kertalaiset!

Kesäkauden hinta 55 euroa.


Tervetuloa mukaan!

"Suosittelen Rookies-toimintaa lämpimästi kaikille aikuisille sekä korisjunnujen vanhemmille! Treeneissä oppii koriksen saloja niin taito- kuin taktiikkapuolella. Kun itse pääsee kokeilemaan samoja juttuja kuin mitä omat lapset treenaavat omissa harjoituksissaan oppii peliäkin seuraamaan ja ymmärtämään uudella kulmalla. Mahtavana lisänä tietysti myös jokaisessa treeneissä toteutettava alkulämmittely ja oheisharjoittelu, joka antaa paljon energiaa kropalle seuraavaa viikkoakin varten. Rohkeasti messiin vaan myös kaikki lajille ihan ensikertalaiset!" 

- Jomi Suhonen (Rookies aikuiskoriskerhon valmentaja vuodesta 2015)

topo Rookies

Rookies-koriskerho on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille, vasta-aloittaneista jo jonkin verran palloa pomputtaneille. Pääset tutustumaan lajiin ohjatussa ympäristössä.

Rookiesista järjestetään keväällä 2024 myös naisten ryhmä. Naisten ryhmä on toistaiseksi täynnä!


topo Sophomores

Sophomores on taasen tarkoitettu edellisvuoden Rookies-konkareille, lajia jo aiemmin harrastaneille, muuten vain fyysisesti vauhdikkaammille kavereille tai palloa jo sormen päällä pyörittäville staroille.


Aiempaa koriskokemusta et siis tarvitse ja mukaan pääsee niin vanhat konkarit kuin koriksen ensi kertalaiset! Treeneissä harjoitellaan ja pelataan tietysti koripalloa ja lisäksi harjoituksissa aina mukana erittäin pidetyt fysiikkaharjoitteet. Ryhmän valmentajat toimivat ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan liikunta, harrastaminen ja hauskanpito pääosassa.


Toimintamaksut: 

  • 140€ syyskausi
  • 140€ kevätkausi
  • 55€ Summer Sundays kesäkausi

Tule kokeilemaan sitoumuksetta, seurassa on kahden viikon maksuton kokeilujakso. Myös kokeilemaan tulevien on hyvä ilmoittautua mukaan, osallistumisen voi kokeilun jälkeen maksutta perua ilmoittamalla asiasta sähköpostilla: torpanpojat.info#gmail.com


Talvikausi 2023-2024

Harjoitusvuorot: 3.9.2022 – 5.5.2024

Rookies sunnuntaisin klo 19:00-20:00

Sophomores sunnuntaisin  klo 19:00-20:00

Paikka: Munkkiniemen Yhteiskoulu

Valmentajat: Jomi Suhonen, Mikko Halila ja Tuomo Holopainen

HUOM! Syyskuussa ja maaliskuussa harjoitellaan poikkeusvuoroin, kotisalimme ollessa pois käytöstä. Ohjattua toimintaa ei järjestetä koulujen lomaviikkoina

Naisten Rookies perjantaisin klo 18.30-19.30 (ryhmä täynnä)

Paikka: Meilahden yläaste

Valmentaja: Mikko Karppelin


Lisätietoja:

Jomi Suhonen, jomi.suhonen @topo.fi, 050-3544848