otteluselostus Basket Team Helsinki - MökÄ

Moi !                                                                                                                                 15.12.2012Tappio MökÄlle vuoden viimeisessä ottelussaViime vuoden viimeinen sarjapeli pelattiin tuttuakin tutummassa Töölön Kisahallissa, sen A -puolella. Kotijoukkue Basket Team Helsinki oli ennakolta kysymysmerkki, sillä olihan joukkue MökÄlle uusi tuttavuus. Sijoittuminen lohkon alapäähän antoi ennakkoon ymmärtää, että komeasta nimestään huolimatta, vastustajien pellilliset taidot eivät olisi lohkon kärkijoukkueiden luokkaa.Edellispäivän voiton innoittamana ottelupaikalle löysi tiensä 10 Äijää vastustajien saadessa tyytyä 7 pelaajaan. Pelipaikasta täytyy todeta, että lattia oli luvattoman liukas ja pölyinen, valaistus puolestaan vaarallisenkin himmeä. Toivottavaa olisikin, että nämä kaikkia käyttäjiä koskevat Helsingin urheilupyhätön olosuhteet saataisiin mahdollisimman nopeasti korjattua urheilijoiden harjoitus- ja peliolosuhteiden parantamiseksi.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Des, Jukka, Calle, Pekka, Vellu1. erän alku oli kuin peilikuva edellisen päivän voittoisan Dream Team ottelun alulle. Vastustaja karkasi pikapikaa vauhdilla kymmenen pisteen johtoon tulostaulun osoittaessa kylmiä lukuja 10-0! Heti alusta kävi ilmi, että kotijoukkue oli fyysisesti vahva, isokokoinen ja nopea. Shokkialusta toivuttuaan Äijistä koriin johtaneita onnistumisia kirjattiin ainoastaan Callelle 6 pinnan edestä. Erä BTH:lle 16-6.2. erä ei tuonut muutosta pelin kuvaan. MökÄn pisteet olivat kiven takana BTH:n vyöryttäessä kerta toisensa jälkeen nopeita hyökkäyksiä korillemme. Omat hyökkäyksemme puolestaan olivat ponnettomia vastustajan otettua pois pelaajiltamme tilan, ajan ja liikkeen. Callen lisäksi korit mieheen Pekalle ja Villelle sekä Vellulle pöytäkirjamerkintä kolmesta onnistuneesta vaparista. Erä Basket Teamille 17-9. Taulun näyttäessä tulosta 33-15 siirryttiin n. 10 minuutin puoliaikatauolle.3. erässä voimasuhteet kentällä pysyivät muuttumattomina. Lähes jokainen levyri jäi molemmissa päissä kenttää vastustajiemme hyppysiin. Kovan työn takana olleita koreja saivat aikaiseksi edellisten lisäksi Karru ja Ana. Ottelun tiimellyksessä selvisi, että BTH on vahvistanut syksyn mittaan kokoonpanoaan uusilla pelaajilla. Ei siis ihme, että sarjasijoituksessa ja pelillisissä suorituksissa oli selvä ero. Erä BTH:lle 27-11. Kotijoukkue oli ansaitusti karannut ennen viimeistä erää 24 pinnan johtoon tilanteessa 60-26.4. erä oli lähinnä muodollisuus pelin loppuun saattamiseksi. Kentällä nähtyjen pelisuorituksen perusteella Äijillä taisi olla jo pikkujoulut ja ottelun jälkeiset huurteiset mielessä. Ainoastaan Ville ja Kouvo osoittivat taistelijan luonnetta peräänantamattomuuden ja onnistuneiden korien muodossa. Turhautuminen peliin, vastustajiin sekä tuomareihin purkautui pelin loppua kohden tekujen muodossa, joita kirjattiinkin Äijille ottelussa peräti 3 kappaletta. Viimeinenkin erä kotijoukkueelle 22-12 ja peli BTH:lle pistein 82-38.Huomioita pelistä:  Äijiltä ponneton esitys / BTH yllätti vahvalla suorituksella / 3 Tekua / Hyvin sujuneen syyskauden rekordi 6-3 ja sijoitus lohkossa 3:sP(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa -/3, Vellu 7/3, Kouvo 2/3, Des -/2, Jukka -/1, Ana 3/2/T, Calle 10/1/T, Ville 6/2, Pekka 6/2/T Raportoi,Karru