otteluselostus MökÄ - Kaspa

MökÄ - Kaspa 08.03.2013

Moi ! Kaspa murskasi ÄijätPerjantaina 08.03. saimme kotona vastaan kovan vastuksen eli sarjakärki Kaspan. Tuttu fyysinen ja taitava joukkue oli tullut Haagaan 10 pelaajan rosterilla, samoin kuin myös isäntäjoukkue MökÄ.Ottelun lisäksi sen jälkeen luvassa oli ” välisaunominen ” Callen isännöimänä Peab:ssa, sillä lukuisten kauden aikana hankittujen tekujen myötä raskasta ”kuormaa” piti päästä hiukan purkamaan saunoittelun yhteydessä. Lisäksi joukkueemme nestori Esa täytti hiljattain 70 v ja kipparimme Jukka puolestaan 60 v. Näitäkin merkkipäiviä oli siis syytä juhlia! Ikävämpi asia oli se, että korviimme oli kantautunut suru-uutinen arvostetun, pidetyn ja pitkäaikaisen tuomarimme Seppo Jäntin poismenosta. Sepon muiston kunnioittamiseksi oli sovittu, että ennen ottelun alkua pidetään minuutin hiljainen hetki. Joukkueet asettuivat hetkeksi hiljentyneinä riviin keskiympyrän molemmille puolille rintamasuunta toimitsijapöydän suuntaan. Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Calle, Pekka, Juha, Des, Karru1. erä lähti käyntiin MökÄn osalta terävästi etenkin Juhan ja Callen vastatessa alkuminuuttien tehoista.  Kaspan isokokoinen joukkue oli hetkittäin yllättävänkin suurissa vaikeuksissa, mistä osoituksena erässä otettu aikalisä. Erä Kaspalle 24-19. 2. erä MökÄn kannalta huono, josta kertoo ainoastaan 6 erässä tehtyä pistettä. Kaspa sen sijaan etenkin taitavan takamiehen nro 23:n ja pitkien senttereiden voimin mättivät pinnoja Äijien koriin oikein urakalla. Erä tylysti Kaspalle 23-6. Puoliajalle mentiin vieraiden johdossa pistetilanteessa 47-25.3. erässä edellisen pelin malliin Des upotti Juhan lisäksi kaaren takaa kolkin sisään. Palloja hukattiin ja heitettiin ohi vastustajan korin. Näistä vastustaja pääsi helposti käynnistämään koriin johtaneita harppuunahyökkäyksiä. Erä Kaspalle 15-11. Tilanne kolmen pelatun erän jälkeen Kasavuorelaisille 62-36.4. erä oli MökÄltä kauden huonoin. Äijiltä ei mainittavia koripalloilullisia suorituksia erässä. Ainostaan kaksi tehtyä pelitilannekoria hipoo MökÄn ennätystä vähiten kautta aikain pisteitä tehdystä erästä. 4:s erä Kaspalle 29-4, ottelun päättyessä vieraiden eduksi murskalukemin 91-40.Huomioita pelistä:  Hyvät ensimmäiset peliminuutit / Äijiltä loppui usko / Vastustaja vahvempi ja nopeampiP(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/2, Esa -/1, Vellu 4/1, Kouvo 2/3, Des 6/-, Jukka -/-, Juha 12/1, Calle 10/1, Pekka 2/4, Make -/2 Raportoi,Karru