Peliasut ja lämmittelypaidat

PELIASU- JA LÄMMITTELYPAITATILAUKSET TEHDÄÄN KOOTUSTI OMAN JOUKKUEEN KAUTTA.

Seura tilaa kaikkien pelaajien peliasut sopimustoimittajalta, jotta yhtenäinen linja säilyy läpi seuran. Peliasuun kuuluu sininen ja valkoinen paita sekä siniset housut. Joukkue voi halutessaan tilata myös valkoiset shortsit. Pelaaja on vastuussa peliasuista, joten hänen on korvattava kadonneet ja rikkoutuneet peliasut.

Peliasuja saa käyttää vain seuran otteluissa - ei siis koulussa, harjoituksissa tai muutoinkaan vapaa-aikana, jotta asut säilyvät hyväkuntoisina pitkään!

Peliasut toimivat kertaluontoisella leasing maksulla. Peliasun tilatessaan harrastaja saa käyttää asua kertamaksulla niin pitkään kuin asu on pelaajalle sopiva tai siihen asti kun harrastus jatkuu. Harrastajan on mahdollista tilata kokonaan uusi peliasu tai ottaa käytetty asu mikäli sellainen löytyy varastosta. 

Peliasujen hinnoittelun ja leasing toimintamallin tavoitteena on saada peliasujen kustannukset harrastajalle mahdollisimman alhaiseksi sekä varmistaa että seuralla on uusille harrastajille todennäköisimmin tarjota peliasu heti käyttöön ilman kuukausien toimitusaikojen odotuksia. Peliasut ovat siis seuran omaisuutta ja asut palautetaan toimistolle pelaajan vaihtaessa asua tai lopettaessaan seurassa. Lämmittelypaidat ovat pelaajien omia. 

Peliasun voi myös lunastaa itselleen omaksi 50€ lisäveloitusta vastaan.

Harrastuksen loppuessa palauttamattomasta peliasusta veloitetaan 50 € maksu. Peliasu tulee palauttaa toimistolle kahden viikon kuluessa lopetusilmoituksesta. Palautetun peliasun mukaan tieto siitä, kenen asu on palautunut.


Hinnasto (LEASING-hinta)

Uusi asu 100€ (yhdet shortsit) ja 125€ (kahdet shortsit)

Lämmittelypaita 30€