otteluselostus MökÄ - Basket Team Helsinki

Basket Team Helsinki odotetun kova kotona Ranskiksessa

MökÄ – Basket Team Helsinki 06.11.2018

Tiistai-illan vastustajaksi saimme tällä kertaa A-lohkomme kärkipaikoilla majailevan Basket Team Helsinki joukkueen. Urheilullinen joukkue lähti hakemaan vierasvoittoa MökÄn kymmeniköstä täydellä 12 pelaajan joukkueella.

Ottelun oikeuden jakamisesta kentällä vastasi tuttu tuomarikaksikko Patomeri&Thompson.

Aloitusviisikko: Jukka, Pekka, Timo, Jerkko ja Janne

1. jaksolle lähdettiin kipparimme Jukan koutsaamana tutulla miespuolustuksella. Ottelun alkutahdit määräsi vauhdikkaasti pelannut BTH. Äijillä oli vaikeuksia saada nopeat vastustajat pysäytettyä. Pisteillä Karru, Jukka, Pekka, Paul ja Janne. Erä selvällä 9 pinnan erolla BTH:lle 23-14.

2. jaksolla MökÄ sai pelijuonesta kiinni. Etenkin Janne oli hyvässä heittovireessä tehden kolkin lisäksi kaksi kakkosta. Fyysinen ottelu aiheutti myös paljon virheitä etenkin vastustajalle, sillä BTH otti ottelussa kaikkiaan 23 virhettä MökÄn tyytyessä puolet vähempään. Erä MökÄlle 15-11. Puoliajalle mentiin BTH:n johtaessa tilanteessa 34-29.

3 jakso oli Jomi showta parhaimmillaan. Tästä kieli tehdyt 14 pinnaa, joista yksi kolmonen ja peräti 7 onnistunutta vaparia. Jomin suoritusten siivittämänä Äijien tsemppasivat koko rosterin voimalla. Ansaitusti MökÄ nousi Jomin vapareiden ansiosta pinnan johtoasemaan ennen viimeistä erää. Erä Äijille 21-15. Viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 50-49.

4. jaksolla Äijien edellisen erän pelinhallinta menetettiin BTH:n pistäessä uuden pelivaihteen sisään. Hyvin kentällä liikkuvat Timo ja Paul pääsivät harvakseltaan korintekopaikoille. Timon pitkät kädet ja rohkea levypallopeli haastoi vastustajan sentterit korin alla. Viimeinen erä Basket Team Helsingille 16-9 ja ottelu hyvin pelanneelle BTH:lle 65-59.

Huomioita pelistä: Jomi! / Joukkueen hyvä tsemppi / Pelit tasan 3-3

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 2/1, Jomi 21/-, Jukka 2/-, Ana -/1, Pekka 6/1, Ökä -/1, Paul 7/-, Timo 4/4, Janne 13/3, Jerkko 4/1