otteluselostus Kuntokorisukot - MökÄ

Kuntokorisukot - MökÄ 20.03.2018

Äijille kevätkauden ensimmäinen voitto Ukoista!
Tiistai-illan 5.divarin peli pelattiin jo tutuksi tulleessa Maunulan palloiluhallissa. Halli, joka sijaitsee syvällä väestönsuojassa, on erityisesti tunnettu jalkoja rasittavasta kovasta pelikentän lattiasta. Joulukuussa samaisessa hallissa pelattu ottelu päättyi Kuntokoriksen eduksi, joten nyt oli kyseessä revanssiottelu.

Alkulämmittelyyn saapui hyvissä ajoin isäntien yhdeksikkö, kun taas Äijien puollella kenttää ainoastaan Spede ja Karru ottivat tuntumaa koreihin ja pelialustaan. Nimenhuudon mukaisesti kuitenkin 15 minuuttia ennen pelin alkua MökÄn layupissa otti lämpöä 8 Äijää.

Tuomaroinnista vastasi päätuomarina V.Vikman ja aputuomarina R. Laurasvaara.

Aloitusviisikko:  Karru, Juha, Calle, Timo ja Spede

1. jaksolla ohjakset otti käsiinsä kotijoukkue mm. nakuttamalla 3 onnistunutta kolmosta kaaren takaa. MökÄ lähti kipparin ohjeiden mukaisesti taktisesti liikkeelle miespuolustuksella. Puolustusta ei miesvartioinnilla kuitenkaan saatu vastustajien hyvistä heitoista ja senttereiden fyysisestä sisäpelaamisesta johtuen pitäväksi. Siirtyminen paikkapuolustukseen puolestaan pakotti vastustajan ottamaan heittoja kauempaa korista.  Erä Ukoille 16-11.

2. jaksolle lähdettiin 5 pinnan takaa-ajoasemassa kippari Jukan koutsauksen ja kannustavan tsemppauksen merkeissä.  Janne oli vahvalla heitto- ja pelipäällä upottaen erässä 8 pinnaa. Rikkinäisessä erässä MökÄlle peräti 8 onnistunutta koria vapariviivalta. Pitävän miespuolustuksen turvin vastustaja joutui ahtaalle oman korimme tuntumassa. Etenkin Spede teki vahvaa työtä pitämällä vastustajan sentterin aisoissa. Erä tasan 19-19 ja tilanne ottelun puolivälissä erätauolle siirryttäessä Kuntokorisukoille 35-30.

3. jaksolla pisteet olivat molemmilla joukkueilla tiukassa. Äijät paransivat otteitaan pelin edetessä vastustajan saadessa ja pelin ollessa kiihkeimmillään pelivirheiden lisäksi muutaman tekun. Erä niukasti ja pieninumeroisesti Äijille 9-7, korieron kavetessa ennen viimeistä erää kolmeen pinnaan. 4. erään siirryttiin lyhyen kolmen minuutin tauon jälkeen jännittävässä takaa-ajo tilanteessa 42-39.

4. jaksolla MökÄn peli oli vahvaa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Juhan, Callen ja Jannen kovilla prosentilla tehdyt korit sekä auttava miespuolustus jäädyttivät Kuntokorisukkojen pelin viimeisten kymmenen minuutin aikana. Timon korkealta haetut ribarit olivat arvokkaita taistelussa ottelun voitosta. Joukkue pelasi hienosti yhteen ja viimeiset minuutit järkevästi pitäen palloa pitkien hyökkäysten turvin. 4:s erä MökÄlle 20-11 ja ottelu 59-53.

Perinteiset huurteiset hyvissä fiiliksissä ottelun jälkeen Uffessa tilastoinnin merkeissä. Kyllä voittaminen on kivaa - Hyvä MökÄ!

Huomioita pelistä: Kevätkierroksen ensimmäinen voitto, Janne ja Spede!, Vahva neljäs erä / Kipparin voitokas koutsaus

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 2/1, Jukka -/-, Juha 13/2, Calle 17/2, Pekka 7/-, Timo 5/-, Janne 15/-, Spede -/2