5.2.2023

Äijät avasi jatkosarjan voitolla

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet aloittivat vahvasti pakkipäässä. Heitot kolisivat rautoihin molemmissa päissä. Ensimmäinen jakso meni isäntäjoukkue FUNin lievässä hallinnassa 14-13. Kohokohtana koppa saunailtaan à la Stuba (Eka vapsu levyn kautta sisään, toinen koko paska)

Toisella jaksolla Janne oli liekeissä. Kolme kolkkia putkeen sisään ja jaksolle yhteensä 11 pinnaa. MökÄ otti puoliajalle johtoaseman.

Kolmannen jakson kapellimestari oli Jomi. Vissy Vertio säesti myös hyvin. Ottelu siirtyi äijien komentoon.

Viimeisellä jaksolla Äijät hieman hyytyi. Vastustaja otti 10+ pisteen kaulan kiinni heittämällä yhtäkkiä kaiken säkkiin. Äijien hermo kuitenkin piti ja Jomi ratkaisi kovilla suorituksilla ja lopun viimein vapariviivalta kahden pinnan vierasvoiton.

Jellonat:

🦁🦁🦁 Jomi loi muille tekopaikkoja läpi matsin ja lopulta hoiti homman kotiin.
Taso pysyi läpi matsin.

🦁🦁 Janne pelasi kauden parhaan pelinsä kentän molemmissa päissä. Pistetehtailu tosin jäi toisen erän hurmokseen.

🦁 Vertio painoi läpi matsin tärkeitä mukeja ja pelasi isot minuutit.

70-72 vierasvoitto. Hyvä Äijät