Juniorien leiritoiminta

ToPon leireillä iloista meininkiä!

Jo useamman kesä- sekä koululomien aikana on ToPo järjestänyt lasten leirejä, joiden ohjelma koostuu koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista Munkinseudulla.

Leiriviikkojen aikana leiriläiset ovat päässeet kokeilemaan mm. lacrossea, ultimatea, Slacklinea, Dribble Stickia sekä muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös ensi kesänä jatkamme lajikokeiluja monipuolisesti.

Leireillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja iloinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

Palautteena leireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. 

Leireille ovat tervetulleita kaikki 6-13v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme taitoharjoitteluleirejä vanhemmille ikäluokille.


KORONAN VAIKUTUKSET LEIRITOIMINTAAN

Leiri- ja harjoitusympäristössä noudatetaan tarkasti viranomaisten sekä koripalloliiton laatimia määräyksiä, ohjeistuksia sekä suosituksia. Leirin toiminta suunnitellaan tarkasti ja leirin toiminta järjestetään turvallisuus edellä. Tarkemmat ohjeet liittyen koronaepidemiaan toimitetaan leiriläisille hyvissä ajoin ennen leirin alkua.


Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi