TOPO MUNCCA CAMP 2023

ToPo Muncca Camp 2023 ilmoittautuminen on avattu!

Suosittu Muncca Camp kesäkuussa!

ToPo Muncca Camp järjestetään jo kymmenettä kertaa ja leiri on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Leirin päämajoina toimivat seuran kotisalit Munkinseudulla ja oheistoiminta pyörii aina urheilukentiltä Munkan hiekkarannoille asti. Leiriviikot ovat totuttuun tapaan koulujen loputtua kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa (5-9.6. ja 12-16.6.) ja mukana voi olla niin yhdellä kuin molemmillakin leiriviikoilla! 

Palautteena kesäleireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. Runsaasti kiitosta on tullut myös monipuolisesta ravintolaruokailusta.

Edustusjoukkueen pelaajia mukana leirikoutseina!

Viime vuosina junioreiden iloksi leireillä on valmentanut edustusjoukkueiden pelaajia kuten Miki Kuusisto, Santeri Makkonen, Vilma Kesänen ja Siiri Ukkonen. Myös tänä kesänä edustusjoukkueen pelaajia on mukana leirivalmennuksessa.

Leiri sisältää

Ruokailut jokaisena leiripäivänä, valmennuksen, parhaat harjoitusolosuhteet, leiripaidan, palkinnot ja oheisaktiviteetit!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 6-12v. (2016-2011) juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

TARKEMPI LEIRI-INFO TÄSTÄ!

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi