Suosittu Muncca Camp kesäkuussa 2021!

ToPo Muncca Camp järjestetään jo kahdeksatta kertaa ja leiri on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Leirin päämajoina toimii seuran kotisalit Munkinseudulla ja oheistoiminta pyörii aina urheilukentiltä Munkan hiekkarannoille asti. Leiriviikot ovat totuttuun tapaan koulujen loputtua kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa ja mukana voi olla niin yhdellä kuin molemmillakin leiriviikoilla! 

Palautteena kesäleireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. Runsaasti kiitosta on tullut myös monipuolisesta ravintolaruokailusta.

Edustusjoukkueen pelaajia mukana leirikoutseina!

Viime vuosina junioreiden iloksi leireillä on valmentanut edustusjoukkueiden pelaajia kuten Miki Kuusisto, Santeri Makkonen, Vilma Kesänen ja Siiri Ukkonen. Myös tänä kesänä edustusjoukkueen pelaajia on mukana leirivalmennuksessa ja mukana ovat ainakin edustusjoukkueista päävalmentaja Risto-Matti Rousku, Markus Saaristo sekä miesten ranskalainen vahvistus Nicolas Meyer ja naisten joukkueesta Cia Eklöf. Toivottavasti saamme myös Mikin takaisin Munkkiniemeen! ;)

Leiri sisältää

Ruokailut jokaisena leiripäivänä, valmennuksen, parhaat harjoitusolosuhteet, leiripaidan, palkinnot ja oheisaktiviteetit!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 6-13v. (2014-2008) juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

KORONAN VAIKUTUKSET LEIRITOIMINTAAN

Leiri- ja harjoitusympäristössä noudatetaan tarkasti viranomaisten sekä koripalloliiton laatimia määräyksiä, ohjeistuksia sekä suosituksia. Leirin toiminta suunnitellaan tarkasti ja leirin toiminta järjestetään turvallisuus edellä. Tarkemmat ohjeet liittyen koronaepidemiaan toimitetaan leiriläisille hyvissä ajoin ennen leirin alkua.


Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi