otteluselostus MökÄ - Kuhat

Moi !MökÄllä voitokas kauden päätösKoriskauden viimeinen matsi pelattiin 30.03. kotona Haagassa Kuhia vastaan. Tunnelma ennen ottelua oli vapautunut ja odottava. Tähän oli kaksi syytä. Ensinnäkin oli realistista odottaa voittoa sarjan hännillä keikkuvasta Kuhasta ja toisaalta ottelun jälkeen oli luvassa kauden päättäjäiset saunomisineen ja tarjoiluineen unohtamatta tietysti jatkoja Uffessa. Mutta ennen kauden päätöstä oli siis ensin voitettava illan matsi. Tätä varmasti ajatteli kaikki 12 paikalla ollutta peli-intoa puhkuvaa Äijää. MökÄläisistä Nalle vastasi toimitsijapöydän takana pöytäkirjan pitämisestä ja parivaljakko Jäntti&Köli puolestaan oikeuden toteutumisesta kentän puolella.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Kouvo, Ana, Calle, Pekka ja Spede.1. erä sai lentävän lähdön lähinnä Juhan ja Callen toimesta. Herrat kirjauttivat ekalle jaksolle yhteensä viisi kolkkia. Varsinkin Juhan lähes perättäiset 100 %.lla heitetyt kolmoset olivat myrkkyä vastustajillemme. Hyvän heittovoiman myötä onnistumisia nähtiin kaikilla pelin osa-alueilla laajalla rintamalla. Kauden yksi vauhdikkaimmista eristä heittämällä MökÄlle 25-9.2. erässä peli syystä tai toisesta jämähti lennokkaan alun jälkeen. Pekan lisäksi pisteille pääsivät Jukka, Juha, ja Jalle. Vähäkorinen erä MökÄlle niukasti 10-9. Puoliaikatauolle siirryttiin Äijien johtaessa pistein 35-18.3. erässä palattiin taas ekan erän vauhtiin ja tehoihin. Callen tekemät alkuminuuttien 7 peräkkäistä pinnaa vapauttivat MökÄn tokan erän väliaikaisesta kipsistä. Etenkin Ana nousi erän puolivälissä näkyvästi ja tehokkaasti esille. Hyvät läpiajot päätyivät joko koriin tai vastustajan tekemään virheeseen. Jos pitäisi valita kevätkauden MökÄn pelaaja, olisi Ana siinä Juhan ohella vahvasti mukana. Erä MökÄlle lähes 1. erän malliin 21-8. Viimeiselle jaksolle siirryttiin Äijien johtaessa ylivoimaisesti 56-26.Kauden viimeinen 4. erä oli leppoisaa korista ilman paineita. Pisteiden teosta pääsivät nauttimaan hyvin säkittänyt loistava kipparimme Jukka, aina energinen ja taisteleva Kouvo, rauhallinen ja taitava pelimies Jalle, ` heittäjän poika` Calle sekä ` koripalloilevat legendat ` Spede ja Tero. MökÄltä voitokas lopetus kaudelle 2011-2012 pistein 74-45.Huomioita pelistä: Juhan ja Anan hyvät suoritukset / Kauden vika peli / Rentoa korista iloisella mielellä ja ilmeellä / Kauden recordi 8-12 ja sijoitus lohkossa 7:sHyvä MökÄ !Pisteet: Karru 2, Kouvo 2, Jukka 8, Juha 14, Jalle 6, Ana 9, Calle 21, Pekka 6, Tero 3, Spede 3Raportoi,Karru