Tilaus- ja Toimitusehdot

Torppa Shop on ToPo Juniorit ry:n  fanituotteiden myyntipaikka verkossa. Verkkokaupan teknisestä toteutuksesta sekä maksuliikenteestä vastaa Holvi Payment Services Oy.    


Tilausehdot

Torppa Shopissa olevat tuotteet ovat myynnissä yksityishenkilöille sekä yrityksille omaan käyttöön. Sitova kauppasopimus syntyy, kun tilaus on kirjaantunut tietokantaan ja siitä syntynyt maksuvelvoite on suoritettu. Käyttämättömiä tuotteita ei saa jälleenmyydä ilman erillistä hyväksyntää ToPo Juniorit ry:ltä. Jos tilaajana on alle 18-vuotias, varmistathan, että tilauksella on vanhempien tai huoltajan hyväksyntä.  

Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat kuvattu tuotevalikoiman ja niiden teknisten tietojen mukaan.  Oikeus hinnanmuutoksiin ja tuotetietojen korjauksiin pidätetään.  Samoja tai vastaavia tuotteita myydään myös ToPo Juniorit ry:n kautta erikseen sovituissa tapahtumissa, kuten ToPon otteluissa sekä tapahtumapäivillä.


Toimitusehdot , -tapa, -aika ja kulut

Torppashopin tuotteet toimitetaan verkkokaupassa ilmoitetulla tavalla. Yleisimmin joukkuiden kautta yhteisesti tulleet verkkokaupan tilaukset toimitetaan joukkueen yhteiseen treenipaikkaan erikseen sovittuna aikana tai noudettavaksi ToPon toimistolta.  

Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti kokonaistoimitettaviksi, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä ilmoitettu. Henkilökohtaiset tilaukset sovitaan toimitettavaksi asiakkaan kanssa, kun koko tilaus on käsitelty luovutuskuntoon. Tilauksen noutamattajättäminen ei ole peruste palautukselle. 

Torppa Shop ei tarjoa vakiona toimituksia postilähetyksinä tai muilla kuljetuspalveluilla.

Jos tuotteet luvataan toimittaa asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, asiakkaan tulee vastata toimituskuluista erikseen.   


Maksuehdot ja -tavat

Torppa Shopin maksuehtona on tilauksen maksaminen tarjotuilla maksutavoilla tilauksen yhteydessä.  Maksutapoina ovat yleisimmät verkkopankit sekä luottokortit. Maksutavoista vastaa Holvi Payment Servicen Oy:n verkkokauppapaikka ja näissä maksutapahtumissa asiakastietojen siirtäminen kuuluu normaalin tietosuojan piiriin. 


Reklamaatiot ja  peruutus-/palautusoikeus

Tuotteiden hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat seuralle tärkeitä asioita. Toivomme, että tarkastat saamasi tuotteet heti niiden saavuttua. Mikäli havaitset virheen, otathan yhteyttä ToPon toimistoon tilanteen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 pvän vaihto-, palautus- ja peruutusoikeus.  Reklamaatiot ja palautukset tulee ilmoittaa ToPon toimistoon tilanteen korjaamiseksi. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Helpoin tapa tehdä ilmoitus on lähettää sähköpostia osoitteeseen torpanpojat@icloud.com.


Tietosuoja ja rekisteriseloste

ToPo Juniorit ry

Y-tunnus: 1020171-1

Ulvilantie 29/2 K 180, 00350 Helsinki, 

email: torpanpojat@icloud.com, 


REKISTERIN NIMI ja peruste

Torppa Shop rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on saada käsiteltyä asiakkaan tilaus tuotteista oikeilla tiedoilla sekä tarjota luotettava maksuliikenne tuotteiden myyntiin asiakkaan ja Torppa Shopin välillä. 

Rekisteri kerää 

  • asiakkaan nimen
  • osoitteen
  • puhelinnumeron
  • sähköpostiosoitteen
  • tilatut tuotteet, koot ja värit

Lisäksi asiakasdataan kerääntyy mahdollisesti käytetyt promokoodit sekä lisätiedot, joita tuotteiden myyntiä varten on määritelty tarvittavaksi. 

Rekisteri sijaitsee hallinnollisesti Holvin verkkokaupan palvelimilla. Tilauksen yhteydessä annetut tiedot voidaan siirtää maksupalveluiden kautta verkkopankkehin tai korttimaksuihin, mutta näiden tietojen käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. 

Lisätietoja Holvin palveluiden käyttöehdoista voit lukea tästä (englanninkielinen) https://support.holvi.com/hc/fi/articles/202218891

Rekisterissä kerättyjä tietoja ei käytetä rekisterinomistajan suoramainontaan, ellei asiakas sitä ole erikseen pyytänyt.  Rekisterin tietoja ei myöskään siirretä tai tarjota ulkopuolisille markkinointikäyttöön.  Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen lähetys yhteistyökumppaneille. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen torpanpojat@icloud.com