otteluselostus P.W.A - MökÄ

Moi !P.W.A jäädytti kohmeisen MökÄnSarjan keskikastiin kuuluvien P.W.A:n ja MökÄn välinen kauden 2. ottelu pelattiin viime viikon torstaina Maunulan Yhteiskoululla.  Viime vuodelta tutusta pelipaikasta oli hyvin muistissa Stinden voitokas jäähyväispeli ja Pekan loukkaantuminen kiihkeän pelin tiimellyksessä. Syksyllä joukkueiden välinen ottelu Haagassa päättyi MökÄn taisteluvoittoon pistein 61-46, joten luvassa oli odotettavissa tasaista vääntöä.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Kouvo, Jukka, Calle ja Pekka.1. erän alku oli jäätävä, sillä kotijoukkue nappasi nopeassa tahdissa 9-0 johdon. Liekö MökÄn vaisuuteen ollut syynä pelaajien jäätyminen talven paukkupakkasessa saavuttaessa pelipaikalle. Alun kankeudesta selvittyään Äijä toisensa perään alkoi lämmetä ja tulostakin alkoi syntyä. Syksyllä Haagasta poissaollut vastustajien taitava sentteri-laituri nro.5 oli kovalla pelipäällä upottaen ottelun 30 pisteestään heti avauserässä 13 pinnaa. MökÄn hyökkäyspeli oli pitkälti Callen varassa, josta osoituksena erän 9 lähes perättäistä pinnaa. Kohmeinen erä P.W.Alle pistein 27-18.2. erä ei tuonut mainittavia muutoksia kentän voimasuhteisiin. Vastustajien liikkuvat ja nopeat pelaajat tuntuivat kerkiävän kentän puolelta toiselle tilanteessa kuin tilanteessa vähintäänkin sekunnin Äijiä nopeammin. Puolustuksen lukkoina häärineet Mikko ja Kouvo pyrkivät mahdollisuuksiensa mukaan estämään vihollisten ryntäämisen oman pään ribareihimme. Esa pelasi etenkin hyökkäyspäässä varmaa peruskorista, luoden pelikavereille hyviä korintekopaikkoja.  Muutama hyvä heittopaikka ei tuottanut tällä kertaa tulosta. Erä P.W.A:lle 23-12. Puoliajalle siirryttiin pyöreissä lukemissa 50-30.3. erä oli ottelun paras MökÄltä.  Kouvo ja Vellu nakuttivat yhteensä 11 pinnaa erän 17:sta pinnasta. Paikkapuolustuksesta ja pelaajien lämpenemisestä huolimatta erä jälleen P.W.A:lle niukasti pistein 20-17. Levypallopeli oli läpi ottelun kotijoukkueen dominointia, mutta tässä erässä muutama levypallo liimautui Äijienkin sormiin. Tilanne ennen viimeistä erää kotijoukkueelle 70-47.4:s erä oli MökÄltä yksi kauden heikoimmista. Tästä kertoo karua kieltä vastustajan tekemät 19 pinnaa MökÄn 6:tta pinnaa vastaan. Erästä ei muuta kerrottavaa jälkipolville. Viimeinenkin erä kotijoukkueelle murskaavasti 19-6 lopputuloksen ollessa P.W.A:lle ylivoimaisesti 89-53.Huomioita pelistä: / Missä ovat voitot?/ Missä ovat pisteidentekijät? / Missä on taisteleva MökÄ?Perjantaina kotona Haagassa vastassa sarjataulukossa nollilla oleva Pomppu Pojat – otetaanpas Äijät voitto kotiin !Pisteet: Jukka 2, Karru 4, Kouvo 5, Vellu 11, Jalle 2, Calle 23, Pekka 4, Pasi 2Raportoi, Karru