otteluselostus HNMKY Hiipuneet Tähdet - MökÄ

Naminkalaiset hiipuivat Äijien vauhdissa

HNMKY Hiipuneet Tähdet - MökÄ 18.03.2017
Maliskuun puolivälin lauantai-iltapäivän vierasottelu pelattiin Malmin palloiluhallilla, jossa Petsku Koponenkin on lattioiden luuttuamisen lisäksi oppinut koripalloilun taitonsa. Viihtyisä halli on kolmella kentällä ja hyvällä joustopuulattialla varustettu kaikkien hyvin tuntema pelipaikka. Taaimmainen ja päivän peliareenana toiminut kolmas kenttä tosin kokonsa puolesta on alimittainen, mikä toisaalta vastaa entisen kotikenttämme Haagan paloaseman tuttuja mittoja.

MökÄ sai pöytäkirjaan peräti 12 nimeä ja vastustaja HNMKY 8 pelaajaa.

Aloitusviisikko:  Vellu, Jukka, Pekka, Tero ja Spede.

1. jakso lähti ylösheiton jälkeen liikkeelle varsin vauhdikkaissa merkeissä. Yhtenä osasyynä tiiviiseen tunnelmaan oli varmasti pienen kentän mukanaan tuoma pelin intensiteetti. Suurempana syynä kuitenkin oli Äijien heti ottelun alkuhetkestä lähtien osoittama hyvä taisteluvire.  Vellu aloitti pelin vahvasti päästen pisteiden makuun 6 pinnan edestä. Tasainen erä pinnalla MökÄlle 13-12.

2. jaksolla Äijät Juha, Cassu ja Calle saivat moottorinsa lämpimäksi ja heittokäden tarkaksi. Kyseiset pelimiehet vastasivat kaikista erässä tehdyistä MökÄn 22 pisteestä. Hyvä erä Äijiltä tulostaulun näyttäessä pelitilannetta 35-27 vierasjoukkueen eduksi. 2.erä MökÄlle pistein 22-15.

3. jaksolle kentälle tuli latautunut ja voitontahtoinen MökÄ. Joukkue pelasi hyvin yhteen pelin kaikilla osa-alueilla. 6 Äijää pääsi pisteille kaikkien Äijien hyvien suoritusten myötävaikutuksella. Erä MökÄlle 17-7. Viimeiseen erään lähdettiin vierasjoukkueen selvässä johtoasemassa 52-34.

4. jakso päästiin aloittamaan turvallisen tuntuisessa 18 pinnan johtoasemassa.  Liekö tämä ollut syynä, että Hiipuneet tähdet saivat kaunisteltua pistetaulun osoittamia lukemia edukseen. MökÄstä Juha naulasi yhden ottelun neljästä kolmosestaan sisään. Viimeinen erä Naminkalaisille 13-8, voiton mennessä MökÄlle hyvän ja tasapainoisen suorituksen jälkeen 60-47.

Huomioita pelistä:  Vierasvoitto / Hyvä 3.erä / Onnistunut heittopeli

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 2/2, Esa -/-, Vellu 8/2, Jukka 2/-, Juha 13/3, Ana -/-, Calle 21/1, Pekka 4/-, Tero -/-, Cassu 10/3, Spede -/2