Tallinn Nord Cup 2019 päiväkirja

08-tyttöjen matkapäiväkirja Tallinn Nord Cupista keväällä 2018

 

Perjantai 11.5.2018

 

Tere! 

Täällä ToPon 08-tytöt. Tänään koko joukkue heräsi aikaisin. Lähdettiin laivalla satamasta Tallinnaan. Laivamatka kesti 2 tuntia ja söimme aamupalaa laivassa. Kun pääsimme Tallinnaan, ja saimme laukut vietyä, suurin osa lähti Viru kauppakeskukseen ja loput lähtivät jonnekkin... Sitten oli aika mennä syömään. Kun olimme syöneet leikimme lehmällä. Sen jälkeen osa joukkueesta sai avaimet huoneistoihinsa, ja osa taas ei. Sitten lähdimme pelaamaan.

Voitimme ensimmäisen pelin 24-12 paikallista joukkuetta vastaan. Toisen pelin taas hävisimme 6-24 ei niin kivaa joukkuetta vastaan. Latvialaiset vastustajat pelasivat kovaa koripalloa, joka välillä muistutti sumopainia. Kotimatkalla juttelimme kuinka erilaista koripallo voikaan olla eri maissa.

 

Lauantai 12.5.2018

 

Tere taas!

 

Tänään heräsimme todella aikaisin peliä varten. Aamun peli oli silti erittäin helppo, voitimme 2-36. Pelipaikkana on toiminut sama halli kaikkien pelien ajan, ja aamulla varhain halli ei tuntunutkaan enää saunalta! Pelin jälkeen erkanimme ja menimme syömään sushia tai burgereita.

Sitten meillä oli semi-finaali Forssalaisia Feeniks Basketia vastaan. Me arvasimme, että ne olisi kovia, ja oikeassa oltiin. Hävittiin peli 17-3, mutta se ei jäänyt meitä harmittamaan. Pelin jälkeen kävimme huoneistoissamme pikasuihkussa. Sitten lähdimme yhteiselle illalliselle italialaiseen ravintolaan. Illallisella keksimme uuden laulun ja luimme päiväkirjan vanhemmille. Jälkiruuaksi saimme viikonlopun ekat herkut, jäätelöä! Kaikki sai valita kaksi makua. Sen jälkeen menimme iltatoimien kautta nukkumaan.

 

Sunnuntai 13.5.2018

 

Tere tere!

 

Tänään ei tarvinnut herätä niin aikasin, koska peli alkoi vasta 12:10. Peli oli aika tiukka ja halli oli taas kuuma, mutta voitimme kuitenkin 17-10. PRONSSIA!!!! Juhlimme turnausta yhteisellä lounaalla jonka jälkeen menimme laivalla kotiin mitalit kaulassa. 

 

Turnausterveisin:

Olivia, Iina, Emmi, Lumi, Emma, Saara, Elli, Lotta ja Veera

TSEKKAA -08 TYTTÖJEN PÄIVÄKIRJA TALLINNASTA TÄSTÄ LINKISTÄ!