Seuran strategia

ToPo Juniorit ry:n ensisijainen tehtävä on liikuttaa lähialueen lapsia, nuoria ja aikuisia sekä tarjota edustusjoukkueiden kautta yhteisön ihmisille upeita ja unohtumattomia kokemuksia koripallon parissa. 

"Rakkaudesta koripalloon yhteisöllisesti urheillen"

Visio

Historiaa kunnioittaen kehittyen kohti tulevaa. ToPo-perhe on laaja perinteikäs yhteisö, johon halutaan kuulua ja osallistua.

Missio

Tarjota turvallinen ja koko elämänpituinen korisperhe kaikentasoisille pelaajille, jossa on mahdollisuus kilpailla, harrastaa ja osallistua kaikissa ikäluokissa junioreista aikuisten huippukoripalloon.

Tavoite

Toiminta on pysyvästi kestävällä pohjalla, niin urheilullisesti ja toiminnallisesti kuin taloudellisestikin kaikilla tasoilla juniorien harrastetoiminnasta aikuisten huippukoripalloon ja yhteisön tapahtumiin. Palvella yhteisöämme monipuolisesti ja tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille polku harrastajasta urheilijaksi sekä yhteisön jäseneksi.


ToPon Arvot

  • ToPo on pelaajalähtöinen seura – teemme toimintaa koskevat priorisoinnit ja valinnat nuoret edellä ja haluamme tarjota sekä kilpa- että harrastepelaajille mahdollisuuden nauttia maailman hauskimmasta pelistä olosuhteissa, missä pelaaja voi kehittyä, kilpailla ja harrastaa turvallisesti.
  • ToPo on yhteisöllinen seura – haluamme toimia läpinäkyvästi ja lähellä seuran jäseniä. Hallituksen toimintaa tulee mitata jäsenistön seuralle asettamien tavoitteiden ja visioiden pohjalta. Arvioimme seuran toimintaa ja kehitystä aktiivisesti, itsekritiikkiä unohtamatta. Otamme uudet jäsenet ja ideat innolla vastaan, jotta ToPo on myös tulevaisuudessa houkutteleva seura ja yhteisö harrastaa, kilpailla ja osallistua.
  • ToPo on turvallinen seura – Torpan Poikiin ei mahdu kiusaamista, epäkunnioittavaa, rasistista tai huonoa käytöstä. Torpan Pojat on kautta historian ollut hauskanpidon seura ja sellaisena haluamme seuran olevan tulevaisuudessakin.
  • ToPo on tavoitteellinen seura – Haluamme viedä seuraa eteenpäin ja kehittää toimintaamme koko ajan tehokkaammaksi ja laadukkaammaksi. Haluamme, että ToPossa on erilaisilla persoonilla, pelaajilla ja jäsenillä mahdollisuus ja paikka toteuttaa omia, joukkueen ja seuran tavoitteita.
  • ToPo on kilpailullinen seura – ToPo elää voittamisesta ja hauskuudesta. Haluamme tuottaa jäsenillemme niin kentällä kuin katsomossa elämyksiä ja elämän mittaisia muistoja, jossa myös osallistumisella on paikka ja arvonsa. Haluamme, että ToPossa voi pelata ja menestyä samaan aikaan ne, joilla on tähtäimenä terävin huippu ja ne, jotka pelaavat peliä rakkaana harrastuksena.