Leiri-info

Tärkeitä tietoja leiriläisille


Kenelle: 2011-2016 syntyneet Pojat & Tytöt 

Ajankohta: Ma-Ke 20.-22.2.2023

Paikka: Munkkiniemen Yhteiskoulu

Hinta: 105€ tai 40€/pv

Osallistuminen: Osallistua voi yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle päivälle
Varusteet ja pukeutuminen

Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät), ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat eväät.

Tärkeää on myös pukeutua päivittäin sään mukaan. Pyrimme viettämään aikaa ulkona ja lumen keskellä (mikäli sellaista löytyy) joten kerrospukeutuminen, pipot, kaulahuivit ja kunnon hanskat ovat tarpeen.

Jos sinulla on oma pulkka tai stiga niin ota se mukaan leiripäiville! Leirillä on kuitenkin muutamia pulkkia valmiiksi.

Tapaaminen

Tapaaminen ensimmäisenä päivänä (maanantaina) klo 9:00 Munkkiniemen Yhteiskoululla. Sisäänkäynti leiripäivinä koulun takaa parkkipaikan puolelta. Ensimmäisenä aamuna käydään läpi ryhmien kesken leirin säännöt ja sovitaan tarkemmin päivittäinen tapaamispaikka ryhmien kesken.

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. Ryhmän vastuuvalmentaja informoi tarkat tapaamispaikat ja päiväohjelmat jokaiselle leiripäivälle. 

Päiväohjelma

Päivä-ohjelmat pitää sisällään pääsääntöisesti 2 koripalloharjoitusta/ -peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Oheistoimintaan kuuluu sään salliessa mm. lumileikkejä ulkona. 

Lapset voivat tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto klo 15:30 mennessä, jona aikana lapset ovat ohjaajien valvonnan alaisuudessa.

Esimerkki hiihtolomaleirin päiväohjelmasta:

8:30-8:45 Leiriläiset saapuvat paikalle

9:00-10:15 Lajiharjoitus (koripallo)

10:15-11:00 Oheisaktiviteettia (ulkona)

11:00-12:00 Ruokailu

12:00-13:00 Ulkopelit ja –leikit

13:30-15:00 Lajiharjoitus/ -pelit (koripallo)

15:00 Leiripäivä päättyy

Leirillä mukana myös Topon edustusjoukkueiden pelaajia näyttämässä taitojaan ja opastamassa junioreita harjoituksissa.

Ruokailu

Leiriruokailu on päivittäin n. klo 11-12, tarkempi ruokailuaika on ryhmäkohtainen. Leiriruokailu järjestetään Munkinseudun ravintolassa.

Leiripäiville on hyvä ottaa mukaan evästä jos oman ryhmän ruokailuaika on aiemmin päivästä tai vastaavasti hieman myöhemmin, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.

Leirihinnat ja maksutiedot

Leirin hinta per päivä on 40 euroa sisältäen valmennuksen ja lounaan. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Mikäli lapsenne ei ole vielä mukana Suomisportissa ja tarvitsette apua liittymisessä järjestelmään olettehan yhteydessä.HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa!
Lisätietoja leiristä:

Tuomo Holopainen, torpanpojat.info @gmail.com, 045-1393495