Torpan Poikaset 2019-2020

Tervetuloa Torpan Poikasten sivuille!

Poikasten joukkue on tarkoitettu 2019-2020 syntyneille tytöille ja pojille.

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Poikasissa harjoitellaan pojat ja tytöt yhdessä pilke silmäkulmassa. Harjoituksissa opetellaan niin koripallon saloja, ryhmätaitoja, leikitään lukuisia leikkejä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Koripalloa pelataan harjoituksissa etenevässä määrin ja viime kaudella Poikaset jopa pelasivat oman näytösottelun miesten edustusjoukkueen ottelun puoliajalla!

Poikaset harjoittelevat kerran viikossa. Harjoitusten ohjattu osuus on 45 minuuttia 9:45-10.30. Vuoroa ennen on kymmenisen minuuttia loistavaa aikaa lasten ja vanhempien viettää yhdessä aikaa kentällä, jolloin lapset pääsevät näyttämään isille ja äideille mitä osaavat korispallon kanssa tehdä. 

Harjoitustapahtumissa pyritään siihen että vanhemmat olisivat ohjatun osuuden aikana pois kentän laidalta ja harjoitusten seuraaminen tapahtuukin salin näyttämöltä. Samalla ymmärrämme myös lapsien tarvetta vanhempien läheisyyteen varsinkin uusissa ympyröissä, joten tämä ei ole lukkoon lyötyä ja tavoitteena onkin että muutamien harjoitusten jälkeen lapset oppisivat luottamaan valmentajiin siten että vanhempien läsnäoloa ei enään niin osata kaivata välittömästä läheisyydestä.

Joukkueella on loistavat valmentajat ja harjoituksissa on aina mahtava meno päällä. Koripallon pitää olla kivaa onkin joukkueen motto! 

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.

Seurassamme on kahden viikon maksuton kokeilujakso. Kausimaksuista lisää informaatiota löydät täältä.

Alla olevat harjoitusajat ovat päättyneen kauden salivuorot. Kauden 2024-2025 salivuorot julkaistaan kesän aikana.

Harjoitusvuorot:

Huom! Kausi alkaa 2.9.2023

La klo  9.30-10.30, Högstadie (Munkkiniemen ruotsalainen yläaste, Solnantie 18-20)

Högstadien saliin sisäänkäynti koulun sisäpihalta Kadetintien puolelta.

Yllä olevat harjoitusvuorot ovat kaudelle 2023-2024.

 

Valmennustiimi:

Tom Nordström + apuvalkut

nordstrom.tom#gmail.com, 050 584 9917

 

Yhteydenotot:

torpanpojat.info#gmail.com