News

Junioreiden kuvaukset järjestettiin Huudissa

Yhteistyössä Kuvaverkon kanssa toteutetut kuvaukset järjestettiin Huudin hulppeissa tiloissa. Kuvattavana oli lähes 400 junioria!

Munkan Tupla lauantaina 30.10.

Lauantaina tuplapelipäivä ja maksuton sisäänpääsy! Naiset klo 15 ja miehet klo 18. Tapahtumassa palkitaan lisäksi Hall of Fame valitut Mia Venhola sekä Leon Huff. Tervetuloa!

ToPo Miehet uudistuneena kauteen 2021-2022

Torpan Pojat on valmistautunut jo kuudenteen perättäiseen M1DA-kauteen ja joukkue lähteekin tulevaan kauteen hyvin mielenkiintoisista asetelmista. Viime kausi päättyi hopeamitaleihin ja kiikarissa on nyt kirkkaammat mitalit.

16-vuotiaat tytöt ja pojat SM-sarjaan!

ToPo U16 tytöt ja pojat taistelivat viikonloppuna 2-3.10. tulevan kauden sarjapaikoista. Tytöt pelasivat karsintaturnauksensa vieraskentällä Tampereella ja pojat houstasivat kotiturnausta upouudessa Urhean hallissa.

ToPo lähtee vahvistuneena kohti Naisten Korisliigakautta!

Naisten edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen kovin tavoittein! Lue tästä kattava ennakkopaketti joukkueesta ja sarjasta.

ToPon Syyslomaleiri Ma-Ke 18-20.10.

Tervetuloa ToPon syysleirille! Leiripäivät koostuu koripalloharjoituksista, oheispeleistä ja liikunnasta hallilla ja sen ympäristössä. Leirille voi osallistua myös vain yhtenä tai kahtena päivänä taikka tietysti kaikkina kolmena päivänä!

Eldar Skamo tuo lisäkokemusta Tähtipaitoihin!

Torpan Pojat vahvistuu yli 500 Korisliigaottelun kokemuksen omaavalla Eldar Skamolla! Skamo liittyy ToPoon alkavan kauden mittaisella sopimuksella.

Torpan Pojat vahvistuu Topi Halmeella

Reilun kahden viikon kuluttua käynnistyvään Miesten Divisioona A-kauteen valmistautuva Torpan Pojat on tehnyt mielenkiintoisen uuden hankinnan kauden alla. Topi Halme siirtyy ToPon riveihin alkavan kauden mittaisella sopimuksella.

ToPon naisten joukkue täydentyy kahdella uudella pelaajalla!

Torpan Poikien Naisten Korisliigaan valmistautuva joukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Joukkueeseen toisena yhdysvaltalaispelaajana liittyy Erika Davenport. Lisäksi Venla Salaterä vaihtaa EBT:n Munkkiniemeen.

Kausikortit nyt tilattavissa

Kausikortit 2021-22 löytyvät Torppa Shopista ja tällä kaudella edustusjoukkueet tukevat juniorijoukkueita jokaisesta ostetusta normaalihintaisesta aikuisten kausarista 20€ per kausari!

FIBA toimistsijalinsessit ToPon luottokolmikolle!

ToPon edustusjoukkueiden toimitsijatehtävistä on jo vuosia vastannut kolmikko Zdenka, Katri ja Henna. Nyt kaikilla kolmikon jäsenillä on koulutuksen kautta voimassa oleva FIBA:n lisenssi tuleville kausille. ONNITTELUT KAIKILLE LISENSSINHALTIJOILLE!

ToPon miesten joukkueeseen kaksi uutta sopimusta!

ToPon M1DA-kauteen valmistautuvaan joukkueeseen on liittynyt yksi uusi pelaaja sekä myös yksi vanha tuttu. Ilkka Sirola jatkaa ToPon riveissä myös tulevalla kaudella, uutena vahvistuksena joukkueeseen saapuu Robert Hall.

ToPon naisille kaksi uutta pelaajasopimusta!

Naisten Korisliigaoukkueeseen liittyy paluun Korisliigakentille tekevä Henna Salomaa sekä joukkueen ensimmäinen yhdysvaltalaisvahvistus Kelsey McClure.

ToPo vahvistuu kahdella uudella pelaajalla!

Torpan Poikien M1DA-joukkue on täydentynyt kahdella uudella pelaajalla. Seuran oma kasvatti Karl Engelvuori tekee paluun Munkkiniemeen. Lisäksi ToPo vahvistuu jenkkisentteri Tommy Hamiltonilla.

ToPon joukkueiden toiminta jatkuu koronaturvallisesti

Ohjeita pelaajille ja vanhemmille 18.8.2021 Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki 12.8.2021 päätöksen, jolla rajoitetaan kokoontumisia ja ja asiakastilojen käyttöä pääkaupunkiseudulla.

Uutta ja vanhaa – ToPolle kaksi uutta sopimusta!

Torpan Poikien M1DA-joukkue on solminut kaksi uutta sopimusta tulevalle kaudelle. Alvar Michelsen jatkaa joukkueessa ja uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Caleb Richey.

Juniorien talvikausi käynnistyy - uudet junnut tervetulleita mukaan!

ToPon junnujoukkueet aloittelevat talvikautta ja vielä ehdit ilmoittaa itsesi/lapsesi mukaan toimintaan! Joukkueita on 4-vuotiaista lähtien ja tervetulleita ovat niin kokeneet konkarit kuin…

BOOOM! Taru Tuukkanen palaa Munkkaan!

Meillä on esittää teille varsin hieno uutinen tähän keskiviikkoon, nimittäin Taru Tuukkanen palaa kotiin! Jo aikanaan ToPon juniorimyllyn läpi käynyt Tuukkanen on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen ToPon naisten Korisliigajoukkueen kanssa.

Meri Kanerva jatkaa ToPossa – myös kaksi muuta nuorta pelaajaa sopimuksiin!

Torpan Poikien naisten Korisliigajoukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Jo viime kaudella hyvin minuutteja Korisliigassa pelannut Meri Kanerva jatkaa ToPon riveissä. Kanervan tavoin…

ToPon miehille kaksi jatkosopimusta!

Viime kaudeksi paluun Tähtipaitoihin tehnyt Eero Sahlberg jatkaa Munkkiniemessä myös tulevalla kaudella! Myös nuoren Akseli Mäkisen kanssa on solmittu jatkosopimus alkavasta kaudesta.

Vanhempia