TOPO 90-VUOTISJUHLA

Torpan Pojat täyttää 90-vuotta tänä vuonna ja meillä kaikilla koripallolle sydämemme menettäneillä on lukuisia muistoja Munkkiniemen koripalloylpeydestä. Kerää siis oman joukkueesi, ikäluokkasi, junioreiden vanhempien ryhmäsi tai ystäväporukkasi ja tule juhlimaan 90-vuotiasta ToPoa Kalastajatorpan Pyöreään Saliin lauantaina 1.10.2022 klo 18.00. Illalliskorttien myynti aukeaa kevään aikana, joten seuraa ToPo:n somea.

 

Tapaamisiin Fiskiksellä! Mukaan mahtuu 250 ensimmäistä.


Illalliskortti maksaa 90€ ja se sisältää kolmen ruokalajin illallisen, yhden ruokajuoman sekä unohtumattoman ohjelman. Juhlan juontajina ja seremoniamestareina toimivat tutut kasvot ja äänet.

Juhlassa on myös yllätysesiintyjiä ja ToPon Dream Team julkaisu.

Tule viihtymään samanhenkisessä porukassa ja viettämään aikaa yhdessä niin vanhojen kuin uusienkin ToPo perheenjäsenten kanssa.

Tulet sitten kaukaa tai läheltä Hilton Kalastajatorppa mahdollistaa yöpymisen edulliseen ToPo juhlahintaan 90€/huone.

Alla olevan linkin kautta pääset suoraan varaussivustolle, jonne alennukseen oikeuttava koodi on valmiiksi täytetty. Kaikkiin yksittäisiin majoitusvarauksiin tarvitaan varaajan luottokorttitiedot varauksen takuuksi. 

Mikäli varaus halutaan tehdä puhelimitse, varaustunnus on G1TOPA.  Viimeinen varauspäivä tälle kiintiölle on 2.9.2022. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on rajattu määrä.  Varaathan huoneesi tästä. 


ilmoittaudu ja osta illalliskortti


Ilmoittautuminen astuu voimaan ostettuasi illalliskortin.  

(Mikäli ilmoitat kaksi henkilöä, muistathan ostaa myös kaksi illalliskorttia.)